facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Roozenhuys te Haps

Het Roozenhuys te Haps

Info

Het Roozenhuys te Haps

Geschiedenis

....waar het leven al meer dan een eeuw om rozen draait. Het Roozenhuys staat bij de Koninklijke Kwekerijen H.A. Verschuren & Zonen te Haps.
Geurende tuinrozen, vergaderingen,trouwerijen, rondleidingen én te huur als bijzondere groepsaccommodatie (t/m 16 pers.)
Met open haard, vergaderzaal, rozentuin, terrassen, veranda, fruitgaardje, outdoor tipitent, eigen parking, privé sauna en hottub.
O, ja: u heeft áltijd de gehele locatie exclusief voor uw groep!

Adres: Putselaarstraat 4a, 5443NG Haps
Telefoonnummer: 0485314603
Stad: Haps
Route: Putselaarstraat 4a
Postcode: 5443NG



op zoek naar gerelateerd: Het Roozenhuys nl, Pollepleats, Hoeve Hurpesch Bakhuisje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loghome Made Loghome Made 156 meter Hoi! Leuk dat je langskomt bij Loghome Made.. Loghome Made staat voor lekkere recepte...
Mariamolen Mariamolen 2 km De Mariamolen is een windmolen in het Noord-Brabantse Haps (gemeente Cuijk). Deze zes...
Alpaca Hacienda Holland Alpaca Hacienda Holland 2 km Fokker van showkwaliteit alpaca's
De Bengels Honden Pension De Bengels Honden Pension 2 km Supermensen met zoveel liefde voor de honden en andere beestjes en n geweldig voedin...
De Bengels Honden Pension De Bengels Honden Pension 2 km Honden 2 weken hier geweest en kwamen helemaal ontregeld terug. 2 maanden bezig gewee...
Recensies
We hebben een heerlijk verblijf gehad in het roozenhuys! Het is gezellig ingericht, heeft een hele fijne sauna en hottub. Er zijn leuke spelletjes en er staat een gave Tippi in de tuin waar je in kunt bbqen. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede zorgen!
Een zeer leuke en unieke belevenis echt een aanrader. Voor ons een reden om volgend jaar weer terug te komen, uiteraard met weer de hottub er bij!
Mooi huis. Groot. Leuke tijd gehad met familie.
Geweldig mooie lokatie!!!! Wij hebben daar een familie weekend gevierd met 12 personen, tussen de 6 en 60 jaar. We hebben er allemaal volop van genoten. Heerlijke hottub, supergrote tipi tent, sauna en heel veel fijne ruime zitplekken! Zeer vriendelijke eigenaren. We voelden ons er meteen thuis!
Super mooie locatie sfeervol en goede voorzieningen. Enige nadeel slechts 3 wastafels en douches voor 15 personen wel heel mooie sauna.
Het Roozenhuys is super mooi. Grote gezellige keuken, mooie kamers en een geweldige veranda waar het heerlijk vertoven is. Wij hebben genoten met de familie van het huis, de omgeving maar vooral ook van de klantvriendelijkheid. Er is zorg en aandacht tot in de kleinste details. Bedankt voor een onvergetelijk weekend.
Met onze familie erg genoten van de gastvrijheid, de ruimte, de sauna en het gezellig samen zijn bij de open haard.
Zeer mooi, goede uitleg en vriendelijke mensen
Fantastische locatie. Heerlijk genoten met familie! We komen zeker terug.
Super ligging, zeer gastvrij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid