facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Rariteiten Kabinet

Het Rariteiten Kabinet

Info

Het Rariteiten Kabinet
Openingstijden
woensdag t/m zaterdag van 12.00 - 18.00

Geschiedenis

Wie zijn we en wat doen we?!

Natural Choice is een bedrijf dat zich bezig houdt met het verzamelen en prepareren van natuurhistorische bijzonderheden en rariteiten. De mogelijkheid bestaat om deze bijzonderheden en rariteiten van ons te kopen of te huren.

Veel is mogelijk: insecten, mineralen, fossielen en schelpen, bloemen, planten, vogels, vissen, zoogdieren en skeletten van deze dieren. Uiteraard met inachtneming van de wettelijke bepalingen die hieraan verbonden zijn.

Om kwaliteit te waarborgen werkt Natural Choice samen met een aantal van de beste vakmensen. De eigenaar van het bedrijf is lid van de Nederlandse Vereniging van Preparateurs.

Het Rariteiten Kabinet

Wie een liefhebber is van natuurlijke historie, is bij Het Rariteiten Kabinet van Natural Choice aan het juiste adres. Het Rariteiten Kabinet is een ware schatkamer aan bijzonderheden en rariteiten uit de natuur en cultuur.

Bij binnenkomst in deze winkel voelt het alsof u terug bent in de tijd. Zo zijn er schedels, skeletten en preparaten van vogels, zoogdieren, reptielen en vissen te bewonderen. Maar er is ook een unieke collectie aan insecten, mineralen, fossielen en zeebiologische preparaten.

Inmiddels heeft Loek Dekkers, de eigenaar van Het Rariteiten Kabinet, door zijn ruime kennis en ervaring een goede naamsbekendheid opgebouwd in zowel binnen- als buitenland.

Bij Het Rariteiten Kabinet kunt u terecht om uw verzameling uit te breiden door een natuurhistorisch object of een natuurhistorische woondecoratie te verwerven. Maar u kunt natuurlijk ook iets bijzonders uit de natuur aanschaffen om cadeau te geven.

Verder zijn er etnografische muziekinstrumenten, krissen en krisdragers en als zeer grote bijzonderheid Inuit (Eskimo) jacht-, kunst-, en rituele gebruiksvoorwerpen uit Siberië met een ouderdom van tussen de 2000 en 8000 jaar. Kortom een unieke collectie.


Producten

Waarvoor kunt u bij Natural Choice terecht?

Bij ons kunt u voor aankoop, huur of lease van vrijwel alles op natuurhistorisch gebied terecht.

Adres: Korte Molenstraat 23 , Den Haag 2513 BM, NL
Telefoonnummer: 070 356 2898
moc.liamg@srekkedkeol
Stad: Den Haag
Route: Korte Molenstraat 23
Postcode: 2513 BM


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-18:00
Woensdag: 12:00-18:00
Donderdag: 12:00-18:00
Vrijdag: 12:00-18:00
Zaterdag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: rariteitenkabinet te koop, rariteitenkabinet kopen, rariteiten winkel, rariteitenkabinet den haag webshop, rariteitenkabinet webshop, rariteitenkabinet museum, rariteitenkabinet betekenis, rariteiten te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emma Emma 252 meter
Wichers Antiek & Curiosa Wichers Antiek & Curiosa 2 km Altijd iets te vinden naar je smaak én een hele vriendelijke open ontvangst. Kortom a...
Recensies
Geweldige winkel waar je niet uit gekeken raakt. Mooie opgezette dieren, schelpen en andere Rariteiten. Je zou van ieder object het verhaal willen weten. De eigenaar is bereid je vragen te beantwoorden. Wanneer je geïnteresseerd bent in bovenstaande zaken is een bezoek aan deze unieke winkel meer dan de moeite waard.
Tijd geleden deze winkel bezocht. Allereerst een prachtig, uitziende winkeltje. Knus en gezellige sfeer. De eigenaar was zeer vriendelijk en had passie voor zijn winkel/ beroep. Hij kon onwijs veel vertellen over de spullen die in de winkel stonden en vertelden dit zichtbaar met passie en liefde. De winkel zelf had enorm veel aanbod en vele rariteiten die een echt liefhebber enthousiast doet maken. Ik heb er ook zeker wat gekocht toen die tijd zeker 2 jaar geleden en heb nog steeds die producten op een mooi plekje staan. Ik kijk ook zo nu en dan op de website, maar ga binnenkort zeker weer eens langs!!
Echt een gouden tip om hier eens te gaan kijken….je weet niet waar je moet kijken, geweldig! Wij zijn hier vanmiddag geweest en de eigenaar verteld met hart en ziel over de prachtige collectie die zeer gevarieerd is. Dit soort winkels zijn priceless en mogen nooit verdwijnen! Koester ze!
Als een museum je te saai is, maar je wil toch een cultureel uitstapje maken, moet je naar het rariteitenkabinet. De verzameling begon ooit met een fossiel op het strand, maar is nu uitgebreid met exotische dieren van over de hele wereld. Iedere vierkante millimeter in dit kleine winkeltje is benuttigd. Een mooie plek om verhalen te horen over dieren, vissen en insecten uit verre landen en om een mooi exemplaar voor je eigen collectie aan te schaffen.
Echt een hele leuke winkel altijd om te kijken! Hier een mooie vleermuis gehaald waar ik nog altijd super blij mee ben.
Geweldig mooie en interessante winkel waar je ogen te kort komt. Hele enthousiaste mensen die vol passie over hun hobby/werk kunnen vertellen en dat zeker ook doen. Ze nemen echt de tijd voor iedere bezoeker. Een aanrader!
Superleuke winkel. Leuke aparte dingen. En goede uitleg van heel vriendelijke eigenaar Zeker een aanrader om naar toe te gaan
Ik heb niets behalve bewondering voor deze winkel. Meteen als je binnen komt kijk je je ogen uit. Soms kom ik langs puur om te kijken, maar bijna elke keer loop ik onbedoeld weg met een nieuwe aankoop. Een groot en divers collectie, en dat allemaal voor mooie prijzen. De eigenaar is ook erg vriendelijk en behulpzaam, en heeft veel kennis over zijn vak. Ik raad het zeker aan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid