facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Praathuis

Info

Buitenhuis geschikt en bestemd voor gezellige activiteiten

Adres: estafette 6, 2134 CB Hoofddorp
Telefoonnummer: 0235640566
Stad: Hoofddorp
Route: estafette 6
Postcode: 2134 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BARRACA rodizio grill & bar BARRACA rodizio grill & bar 2 km Heerlijk om op de Braziliaanse wijze continue vlees te eten die aan je tafel wordt ge...
Papa's Beach House Papa's Beach House 3 km Heerlijk buiten aan het strandje geluncht. Zeer smakelijk gegeten, was weer een toppe...
Sphinx Hoofddorp Sphinx Hoofddorp 3 km Eindelijk weer heerlijke shoarma in Hoofddorp, supershoarma lam met kaas , kapsalon k...
Nederlandse Kampioenschappen Barbecue Nederlandse Kampioenschappen Barbecue 3 km all things BBQ 4 Dutch barbecue enthusiasts, outdoor chefs and grillmasters alike.
Rancho A4 Rancho A4 6 km Heerlijk. Ik kom hier regelmatig. Ze hebben de beste spareribs van Hoofddorp en omgev...
Recensies
Raar dat ik over het praathuis nog nooit iets heb gevonden op Google. We komen hier al jaren, en omdat het altijd goed is vindt je dat waarschijnlijk “gewoon” Vaak gaan we voor een club sandwich, want dat is gewoon de lekkerste uit de omgeving. Ook als we iets anders van de kaart bestellen is het altijd lekker! En goede porties. Vriendelijke bediening, geen vraag of verzoek is te gek of raar. Wil je hier ook eens lunchen, en wilt u bij het raam zitten om over de plas ‘t Weegje uit te kijken, dan raad ik u aan te reserveren. Alvast eet smakelijk.
Heerlijk plekje om te lunchen! Top bediening, top locatie en heerlijk vers eten. En bij de koffie een extra traktatie. Dikke aanrader!
Ik was hier ivm een 85e verjaardag. Personeel heeft een oog voor detail, en een persoonlijke benadering is hun niet vreemd. En dan nog een mooi stuk natuur in de achtertuin. Kan niet beter.
Toen mijn oma 65 jaar werd zijn we hier geweest voor ons familie feest. Erg leuke ervaring hier en mooie locatie. Wandelgebied was ook super. Hier hebben we mooie herinneringen.
Geweldige entourage, heerlijke gerechten en zeer aardig personeel. Genoten van de gastvrijheid!
We hebben genoten van een overheerlijke lunch. Het personeel was erg attent! Een aanrader.!!
Wat een locatie!!! We hebben er heerlijk gelunched. De bediening was heel plezierig. Het eten smaakte heel goed. En bij goed weer is er een zeer royaal terras met geweld uitzicht. Een absolute aanrader.
Voor het eerst hier geluncht met familie. Prachtige lokatie en de lunchgerechten heerlijk. Bediening heel vriendelijk en attent. Een volgende keer zeker de moeite waard.
Eten was prima, wanneer ik naar een verse jus d'orange vroeg kreeg ik sinaasappelsap uit pak i.p.v. dat ik geïnformeerd werd dat ze dit niet verkochten.
Altijd gezellg daar, gastvrij en lekker lunchen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid