facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Plukreef

Het Plukreef

Info

Het Plukreef, Rustpunt voor koffie/thee en Pluktuin voor de zelfpluk van bloemen. Geopend wo. t/m zat. 9 tot 16 uur. Tevens aardappels, eieren en diverse overige producten. Pluktuin geopend vanaf begin juli.

Geschiedenis

Seizoen 2017!! Vanaf 1 november 2017 is ons Rustpunt en Pluktuin, voor dit jaar, gesloten. Workshops en verkoop van aardappels, eieren en jam blijft gehele jaar doorgaan. Wij houden u op de hoogte voor wat betreft de opening in 2018.
Groepen groter dan 10 personen liever vooraf even contact op te nemen.

Adres: Twekkelerweg 350, 7554 SE Hengeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0654686888 / 06-30830619
Stad: Hengeloo
Route: Twekkelerweg 350
Postcode: 7554 SE



op zoek naar gerelateerd: Landgoedwinkel Reef
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scholten Timmerwerken Scholten Timmerwerken 2 km www.scholten-timmerwerken.nl
Borstvoedingscentrum Hengelo Borstvoedingscentrum Hengelo 3 km Super service en erg klantvriendelijk.
Grondverzetbedrijf L Oude Engberink Grondverzetbedrijf L Oude Engberink 7 km Leon Oude Engebrink, voor al uw grondwerk,afvalcontainers en handel.
Recensies
Er is een nieuwe winkel bij. Landgoedwinkel de reef. Met lekkere streekproducten. Vlees, melkproducten, verschillende soorten jam, ijs. Ook zijn er leuke cadeau geschenken. Je kunt er nog steeds lekker koffie drinken. Fijn om er na of tijdens een wandeling langs te gaan.
Echt heel leuk! Leuk als date, maar ook zeker met vriendinnen of met kinderen. Alles ligt klaar op een tafeltje met instructie. Heerlijke plek, prachtige bloemen, leuk winkeltje met eieren/aardappelen/jam/pompoenen etc. Je kan er fijn buiten zitten en nu met COVID ook op ruime afstand! Bloemen in heel veel soorten en kleuren. Staan nu, zelfs na een tochtje in de fietstas, prachtig op tafel. Gaan we zeker vaker komen!
Leuk..koffie lekker ook wc aanwezig maar wel kleingeld meenemen..pinnen kan hier niet.
Ontzettend vriendelijk ontvangen in het rustpunt. We combineerde een ritje op de spoorfiets met een kop koffie en thee met wat lekkers in de landwinkel. Van te voren al even contact opgenomen, vriendelijke reactie terug. We zaten binnen aan de lange tafel met onze familie.
Gezellige pauze locatie heerlijk gesmuld van een roomijsje. Mooi rustplekkie Holland op zijn Hollands. Aanrader!
was erg leuk, en er werken aardige mensen!
Erg leuke en gezellige plek. Een echte aanrader om even langs te gaan als je in de buurt bent. Vooral de verse ijsjes zijn ook erg smakelijk
Vriendelijk personeel, alles netjes bijgehouden en een mooie tuin met bloemen en planten. Ook erg leuk dat er honden rondlopen en deze doormiddel van een bord op het hek worden voorgesteld! Complimenten
Prachtige landwinkel met mooie streekproducten. Absoluut de moeite waard om te bezoeken! Hier zit tevens een rustpunt voor fietsers/wandelaars.
Heb er veel geleerd over het vlees en aardappelen .maar ook leuke kado ideetjes.zeer goede kennis van het produkt dat ze verkopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid