facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Peeljuweel Ospel

Het Peeljuweel Ospel
Adres: Onze Lieve Vrouwestraat 34-36, 6035 AR Ospel
Telefoonnummer: 0495634080
Stad: Ospel
Route: Onze Lieve Vrouwestraat 34-36
Postcode: 6035 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Box-Tree Cottage The Box-Tree Cottage 588 meter Vertaald door Google Een week fantastisch vakantie gehad hier, prachtig ingericht hui...
Vakantiehuis 'De Meule' Vakantiehuis 'De Meule' 3 km Leuke locatie ik kom zeker terug
Recensies
Prima leuk dorpshotel. Vlakbij het bezoekers centrum de Peel. Schone kamer. Ook ontbijt is prima zeker qua prijs. Gerechten in restaurant van prima kwaliteit. Lekkere biertjes op de kaart. Aanrader.
Niet gastvrij, gierig en onaardig. Eigenaar Johan houdt zich bovendien niet aan gemaakte afspraken. Erg jammer, want het is een mooi hotel geworden na de renovatie!
We gingen hier uit eten, en het was in één woord fantastisch. Elk gerecht was met grote zorgvuldigheid gemaakt en zeer lekker. De sfeer was gemoedelijk. Alle lof voor dit restaurant!
Vriendelijk personeel. Kaart is niet erg uitgebreid, maar wat erop staat is lekker. Snitzel op 3 wijze gemaakt vind ik een aanrader.
Net terug van 3 dagen in hotel de Vik, geweldig hotel, prachtig gelegen, dichtbij natuurgebied. Kamer was prima, heel netjes, geweldige keuken, vooral de lunch broodjes en salades zijn een aanrader. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben een prachtige hotel gevonden voor een betaalbare prijs. We gaan zeker terug.
Prima kamers. Helaas te laat voor het eten!
Normaal. Beter als vroeger
Voor het werk een nachtje geslapen. 2 jaar terug ook al eens geweest. Ze hebben verbouwd, alles is straks en netjes geworden. Goed gedaan. Avondeten was netjes verzorgd. En keurig lunchpakket. Zeker een aanrader.
Heerlijk kunnen ontbijten. Gastvrij en behulpzaam. Ons kamer had uitzicht de prachtige kerk van het dorp. 100 punten!
Niet service gericht en ongelofelijk gehorig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid