facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Paviljoen

Adres: Museumpark 18-20 , Rotterdam 3015 CX, NL
Telefoonnummer: 010 441 9400
Stad: Rotterdam
Route: Museumpark 18-20
Postcode: 3015 CX


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-17:30
Zondag: 10:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: het paviljoen warmond, het paviljoen utrecht, het paviljoen amsterdam, het paviljoen rhenen, het paviljoen dokkum, het paviljoen rotterdam, grand cafe het paviljoen amsterdam, het paviljoen breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Place La Place 432 meter
La Ruche La Ruche 779 meter
Idol's Idol's 811 meter Lekker eten en ik ga zeker binnenkort terug
V&D La Place V&D La Place 950 meter
Zainab Roshni Mahal Zainab Roshni Mahal 1 km Ik ben nu in de restaurant, het eten is heel lekker alleen de service. Ze kijken vies...
De Berenboot De Berenboot 1 km Zaterdagavond 26 maart dachten we lekker en gezellig te gaan eten op de Beren boot. W...
Délifrance Délifrance 1 km Heerlijk glutenvrij broodje met tonijn salade gegeten. Echt een heerlijk bruin broodj...
Brasilbinkie Brasilbinkie 1 km Met 6 personen wezen eten en naast vriendelijke bediening - vleesspiezen ook een sala...
Rilah Rilah 3 km
Chung Ching Chung Ching 4 km Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening. Pekingeendmenu De zaak en het terras zij...
Holland Holland 7 km
La Place La Place 7 km
Recensies
Lekkerste patat van Rotterdam. Super vriendelijk personeel, altijd glimlachen, super gasten. Ze hebben een huisgemaakt pindasaus om je vingers bij af te likken een aanrader Super locatie, mooi gelegen en parkeergelegenheid.
Ik kom hier al een jaar of 19 als ik in de buurt ben en een lekker patatje wil. Ruime keuze in snacks, ook vegetarisch. Vader en zoon zijn altijd even vriendelijk en attent. De zaak ziet er bovendien altijd spik en span uit. Vegetarische menuopties: Volop vegetarische snacks aanwezig. Kaaskroket, groentekroket, vega kipcorn en nog meer. Kindvriendelijkheid: Altijd aandacht voor de kleintjes! Parkeren: Plek zat in het straatje betaald en als je iets verder doorrijdt kun je ook gratis parkeren.
Goed was erg druk maar wordt wel vriendelijk geholpen. Ze kwamen het eten zelfs naar de auto toe brengen.Eten: 5/5
Wat een geweldige zaak, lieve mensen en wat een passie. Het is heerlijke patat!
Mooie zaak en gezellige medewerkers, mijn partner haalt hier graag patat. Maar de patat wordt in hetzelfde vet gebakken als de glutenbevattende snacks, dus ik kan hier niets bestellen. Jammer, heb zelfs indoor speeltuinen meegemaakt waar wel gescheiden gefrituurd werd en daar verwacht je dat niet. Deze zaak deed het niet uit ruimtegebrek begreep ik, maar ja dan heb je als klant wel een houten kaak .
Heerlijk gegeten, maar vooral de eigenaren zoon met vader en moeder zijn de voornaamste aanrader om hier even een lekkere snack te halen!
Heerlijk gegeten, beste patat van Rotterdam.
Zelf opletten of het goed gaat, broodje kroket zonder broodje, meenemen en in je handen krijgen, zeg je het krijg je een arogante houding .Eten: 3/5
Perfecte burgers voor een prima prijs. Goeie frieten, en heel aardige mensen met humor. Hee buurman…. Voel me daar helemaal thuis.
De beste patat van heel Nederland! Met liefde gemaakt. De pindasaus wordt door de vader van de eigenaar gemaakt. Smaakt heerlijk! Ook de uitjes worden daar nog vers met de hand gesneden. En natuurlijk word je altijd vriendelijk geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid