facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Oude Wapen

Adres: 1 Raadhuis straat, 9697 PN Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31597561237
Stad: Blijham
Route: 1 Raadhuis straat
Postcode: 9697 PN


Recensies
Het oude wapen is op dit moment gesloten. Na het, helaas, overlijden van de eigenaresse is er een nieuw bestuur. Ik verwacht weer feesten en artiesten van formaat, net als weleer.
De eigenaren zijn erg vriendelijk. Informele sfeer met genoeg mogelijkheden tot een leuk feestje. Naast keuze uit verschillende soorten bieren en sterkere dranken, is er ook nog de mogelijkheid om wat te eten.
Prachtige middag gehad met B.J .Heegen bluesband . Zelfs een pure country fan vond het prachtig. Thuisblijvers hebben iets gemist. 15/4-2018 om 14.30 uur zijn ze terug. Zet het alvast in je agenda. Zondagmiddag 15-04-2018 om 14.30 uur.
mooie dansgelegenheid en altijd goed voorzien van mooie bands om.op te dansen ze organiseren ook heel veel andere avonden
zeer fijn en goed restaurant en zeer geschikt voor partijen en groepen ..
Ieder feest is daar ook écht een FEEST. Zeer de moeite waard.
Super gezellige blues en country café en een top gastvrouw
Prima locatie voor feest met veel mensen
Bijzonder vriendelijk. Gezellig cafeetje
De beste berehap ooit gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid