facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Oosterbad

Het Oosterbad

Info

Het Oosterbad is een uniek natuurzwembad in oppervlaktewater van A-kwaliteit dat al bestaat sinds 1928.
*Geopend van mei t/m augustus.*

Geschiedenis

Zwemmen en zwemles krijgen in Aalsmeer kan in Het Oosterbad: een natuurzwembad in oppervlaktewater van A-kwaliteit dat al bestaat sinds 1928.
Zwemlessen worden gegeven voor kinderen vanaf 4 jaar; het zwembad is een erkend NRZ-opleidings- en exameninstituut.


Het bad is uitermate geschikt voor mensen en kinderen die bijvoorbeeld last hebben van huiduitslag of hun luchtwegen. Zwemmen in chloorwater is voor hen niet bevorderlijk. Zwemmen in schoon oppervlaktewater is dé oplossing.

Aanvullende opmerking m.b.t. openingstijden: in de maanden juni, juli en augustus *alleen* 's avonds open (19:00 - 20:30) bij mooi weer, en alleen gesloten als het echt veel te koud is of als er onweer dreigt.

Volg onze Facebookpagina en website voor mededelingen hieromtrent.



"Openbaar natuurzwembad met officiële NRZ-Zwem-ABC-licentie. Erkend opleidings- en exameninstituut voor nationale NRZ-zwemdiploma’s.Geopend vanaf 5 juni 2021 t/m augustus."
Adres: Mr. Jac. Takkade 1, 1432CA Aalsmeer
Telefoonnummer: 06-1826 0502 of 06-1095 2061
Stad: Aalsmeer
Route: Mr. Jac. Takkade 1
Postcode: 1432CA



op zoek naar gerelateerd: Zwemles Amstelveen, Buitenzwembad Aalsmeer, Zwemles Uithoorn, Waterlelie Aalsmeer corona, Zwemles Mijdrecht, Waterlelie Aalsmeer corona tijdsblok, Waterlelie Aalsmeer, ESA Aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad De Waterlelie Zwembad De Waterlelie 4 km Het is een heel prettig zwembad, de temperatuur van de douche en het zwemwater is pre...
Esa BV Aalsmeer Sportcentrum de Waterlelie Esa BV Aalsmeer Sportcentrum de Waterlelie 4 km De kleedruimte en hygiëne is een aandachtspunt. Het ruikt op de donderdag dat mijn ki...
Recensies
Eigenlijk is er in 30 jaar niks veranderd. Tuurlijk, de boel is echt goed opgeknapt, er zijn extra banden om mee te spelen en een touw overdwars en de fietsenstalling is verhuisd. Maar nog dezelfde sfeer, dezelfde duikplanken waar vind je die nog?, dezelfde strenge badjuf ok het is haar dochter maar die ziet er hetzelfde uit, hetzelfde snoepwinkeltje, dezelfde luidruchtige pubers en bleue bakvissen, hetzelfde schone maar ondoorzichtige water waarin je goed tikkertje kunt spelen... Het Oosterbad is een iconisch natuurzwembad dat drijft op actieve én slapende verenigingsleden. Ga zo door!
In mijn jeugd hier veel geweest. Is nog steeds een leuk en gezellig zwembad. En veilig voor de kinderen. Andere mensen maar sfeer is niet veranderd.
Ben niet zo van natuurbaden. Zandbodem vond ik niet fijn. Het was wel een leuk/knus zwembad.
Ik vind natuurwater veel prettiger zwemmen dan water met chloor. Heerlijk in de openlucht, voor een prima prijsje. De duikplanken zijn superleuk en banenzwemmen is ook een goede optie. Zeker een aanrader!
Heerlijk is het open water zwemmen voor jong en oud. Fijn dat er meerdere dieptes zijn aangebracht. Het ondiepe bad is 60cm waardoor je zelfs met de allerjongste lekker kan dobberen.
Bijna historisch zwembad met natuurwater. Alles ziet er netjes onderhouden uit. 50 meter diepe bad, waar je veilig onder toezicht kan zwemmen. Aanrader.
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven, wat een belachelijk zwembad! De tent dichtgooien terwijl er nog genoeg ruimte was voor meer personen. Zelfs als mensen weg gingen mocht er niemand bij! Onacceptabel!!!
Lokaal buitenbad met veel speeltoestellen, kleine glijbaan, duikplanken, banenbad en peuterbad. Zomers is het vaak druk en dan zijn er eigenlijk te weinig ligplaatsen. Verder een prima bad.
Leuk zwembad. Ga hier zeker vaker zwemmen
Veel aandacht voor de leerlingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid