facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Oogziekenhuis Rotterdam

Het Oogziekenhuis Rotterdam

Info

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland de superspecialist specifiek voor uw ogen. www.oogziekenhuis.nl

Geschiedenis

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland de superspecialist specifiek voor uw ogen, zonder daarbij uw menselijke gevoelens te veronachtzamen.

Onze taak

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland dé superspecialist specifiek voor uw ogen, zonder daarbij uw menselijke gevoelens te veronachtzamen. Kortom "zorg voor het oog, oog voor de zorg". Wij zijn daartoe:

Toonaangevend
Innovatief
Kennisgedreven
Betrokken


In een geruststellende omgeving passen wij technologisch hoogstaande oogheelkunde toe, de nieuwste behandelingen met de minste risico's en het best voorspelbare eindresultaat. Patiëntveiligheid betekent voor ons een efficiënte organisatie waar behandeling in goed overleg met u geschiedt, dankzij een zeer goede voorlichting.

Het Oogziekenhuis Rotterdam is als Center of Excellence hét kennis- en behandelcentrum voor oogheelkundige zorg. Wij werken daarvoor samen met de beste oogklinieken in de wereld (o.a. World Association of Eye Hospitals) en gebruiken principes uit het bedrijfsleven (KLM, Albert Heijn, Toyota) om de zorg kwalitatief beter en veiliger te verlenen.

Angstreductie bij patiënten is het leidend principe voor ons handelen. Wij worden daarin gesteund door een hoge patiënttevredenheid, waardering in de vorm van prijzen van vooraanstaande instituten voor onze innovatie, patiëntveiligheid, bedrijfsvoering en vormgeving. Het Oogziekenhuis heeft het hoogste percentage verwijzingen vanuit heel Nederland, patiënten en verwijzende oogartsen die ons zien als kennisbaken in de oogheelkunde.

Het Oogziekenhuis Rotterdam stimuleert een optimale afstemming tussen de diverse professionals in de oogzorg in geheel Nederland. Hiertoe is Het Oogzorgnetwerk opgericht waarin opticiens, optometristen, oogrevalidatie inrichtingen en oogartsen in diverse ziekenhuizen verspreid over Nederland samenwerken.

Het Oogziekenhuis Rotterdam is financieel gezond.

Adres: Schiedamse Vest 180, 3011 BH Rotterdam
Telefoonnummer: 0104017777
Stad: Rotterdam
Route: Schiedamse Vest 180
Postcode: 3011 BH



op zoek naar gerelateerd: oogziekenhuis rotterdam afspraak, oogziekenhuis rotterdam spoed, oogziekenhuis rotterdam artsen, oogziekenhuis rotterdam vacatures, oogziekenhuis rotterdam telefoonnummer, beste oogziekenhuis, oogziekenhuis rotterdam wachttijden, oogziekenhuis rotterdam parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OFM Netherlands OFM Netherlands 265 meter Prive OFM Antalya Ziekenhuis. Private OFM Antalya Hospitaal, gebouwd volgens de EU-no...
Rijndam Revalidatie Rijndam Revalidatie 455 meter De officiële pagina van Rijndam Revalidatie. Deel je ervaring, stel je vraag en laat ...
Sophia Kinderziekenhuis, Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis, Rotterdam 782 meter Gisteren met mijn zoon van 14 bij orthopedisch Chirurg Colaris geweest voor t rechtze...
Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis 812 meter Dagbehandeling gehad voor mijn dochter wat een fijne artsen werken daar en verpleegku...
St. Vrienden van het Sophia St. Vrienden van het Sophia 818 meter Is altijd goed voor Sophia in actie te zijn
Ooms Makelaars. Hét meest verkopende kantoor van Rotterdam. Ooms Makelaars. Hét meest verkopende kantoor... 875 meter Ik raad deze makelaar niemand aan! Ik heb me ingeschreven voor verschillende woninge...
Werken bij Erasmus MC Werken bij Erasmus MC 952 meter Hier delen we mooie verhalen, interessante cases, vacatures en nieuws rondom 'werken ...
Erasmus MC Erasmus MC 1 km Voor het uitvoeren van ingewikkelde operaties zijn ze wel goed. Alleen nemen ze weini...
Erasmus MC Erasmus MC 1 km Vanmorgen naar Erasmus MC Rotterdam geweest. Daar zat een hele aardige dame bij de in...
Erasmus MC Thorax Foundation Erasmus MC Thorax Foundation 1 km Prima ziekenhuis
Daniel den Hoed Fonds Daniel den Hoed Fonds 1 km Goed ziekenhuis. Fijne verpleegsters.
Kennis en koffie Kennis en koffie 1 km Hele fijne ontspannen plek voor een goede koffie en/of te werkenEten: 5/5
Havenpolikliniek Havenpolikliniek 1 km Goede kundige behandeling door de kaakchirurg verstandskies verwijdering.
Adequaat Personeel BV Adequaat Personeel BV 2 km Slecht bureau. Na inschrijving hoor je niks meer.
Afdeling Buitengewone Zaken Afdeling Buitengewone Zaken 2 km Service design bureau - goede ervaringen mee!
MijnKorting.nl MijnKorting.nl 3 km Altijd extra korting op al je online aankopen. Wordt gratis lid op mijnkorting.nl en ...
RSM Career Centre RSM Career Centre 3 km RSM Career Centre is the link to the corporate world for RSM students and alumni.
Stiefleven Stiefleven 3 km Welkom bij Stiefleven. Informatie, Coaching en Training Samengesteld Gezin
Recensies
Grofweg 16 september jl. een bezoek gebracht aan het Oogziekenhuis Rotterdam. De baliemedewerkers zijn allen erg vriendelijk en ontvangend, ik ben daarover dan ook zeer te spreken. Daarentegen is het een compleet ander verhaal de betreffende assistente/stagiaire aangaande die verantwoordelijk is voor het vooronderzoek. Wat een contrast met het vriendelijke ontvangst van de dames achter de balie. Zonder enige blijk van vriendelijkheid of verwelkoming wordt er al direct kortaf geïnstrueerd met een zeer belerende ondertoon. Pardon? Er zit hier een leeftijdsverschil van waarschijnlijk een halve eeuw nota bene. Ruimte voor vragen wordt er niet gegeven noch wordt enige informatie verstrekt over de vervolgprocedure. Dat het hier ging om routine-onderzoek, voorafgaand aan de controle door de werkelijke oogarts was ons te nimmer bekendgemaakt. Amateurisme of incompetentie? Ik schat dat van beide wel sprake is helaas.
Blij dat we een Oogziekenhuis hebben........ Geweldig dat je kunt worden geholpen denk dat ik nu heel wat minder zou zien zonder hun... Artsen wat afstandelijk tenminste meeste die ik heb gehad ..maar goed..als ze maar goed zijn in wat ze doen.... Verder is het oogziekenhuis slecht telefonisch bereikbaar... En naar de informatie op het bandje hoef je ook niet te luisteren.....hoewel het om verwachtingen gaat...ligt het er vaker wel ver naast dan niet .. als er wordt gezegd de verwachting is dat de wachttijd 6min is...reken er i.i.g. op dat je minimaal 14 min wacht maar kan ook 20 min....langer dan dat weet ik nie dan hang ik vaak op... Als alles loopt ..toppie ...als het anders gaat...zucht. Maar goed...het zal komen door het personeelstekort wat er heerst .. Voorop staat blij dat ze er zijn...
Kwam hier met een ogenschijnlijk ongevaarlijk gezwel, hetgeen direct werd onderkent als kwaadaardig, binnen 2 weken werd de eerste operatie uitgevoerd door Dr. Hötte, een aardige meelevende chirurg, een tweede operatie werd door hem persoonlijk naar voren gehaald en word uitgevoerd door een uitermate gekwalificeerde arts, planning belde om eea te bevestigen op zondagmorgen, kortom service, kwaliteit en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel
06-01-23, vrijdag We hebben 40 minuten moeten wachtten tot we aan de beurt waren bij de oogarts. Bij navraag of ze ons niet vergeten waren werd gezegd dat het uitliep. Dit hadden wij ook bij een eerdere afspraak bij de oogarts. Onze huisarts wilt de oogdruppels niet voorschrijven. De oogarts heeft herhalingsrecept meegegeven. Jammer dat we naar de oogarts moeten voor een herhalingsrecept van de oogdruppels en dat de oogarts dit niet met de huisarts kan bespreken zodat de huisarts de oogdruppels wel wilt voorschrijven. Mijn moeder heeft trombose in het oog. Mijn moeder had 4x om de 4 weken ooginjecties avastin gehad. Het was ons niet duidelijk hoe avastin de bloedvaten dicht maakte en niet erger maakte. We dachten dat na de oogmeting en de scan, het oog werd beoordeeld en de injecties klaar waren. De oogarts vertelde bij de 2e afspraak dat het niet klaar was. Dat was best schrikken. Dat hadden we niet verwacht. De injecties zijn nu 4x om de 6 weken daarna als het weer goed gaat om de 8 weken. Dit was ons bij de eerste afspraak bij de oogarts niet verteld dat de injecties doorgaan. Bij de ooginjecties hadden we niks gevraagd aan degenen die de injecties gaven omdat we dachten na 4x klaar te zijn.
De zorg is prima en dat is natuurlijk het belangrijkste criteria. Het zou mooi zijn als er een mijnomgeving komt, om zo o.a. de afspraken te bekijken. De meeste ziekenhuizen bieden dat tegenwoordig aan. Verder is de locatie niet echt fijn. Slecht bereikbaar en weinig parkeer mogelijkheden in de buurt. Verder vaak uitloop en lang wachten tussen de afspraken. Qua planning zou het dus wat beter kunnen.
Wat een vreselijk onplezierig personeel. Je kan je bijna niet voorstellen dat dit moet staan voor ons 'goede' zorg systeem in Nederland. Mensen die zo weinig feeling hebben met hun werk kunnen beter wat anders zoeken.
Telefonisch slecht bereikbaar. Het is te gek voor woorden dat je 40+ minuten moet wachten om een afspraak te verzetten! En dit iedere keer weer. Meer mensen aannemen misschien?!?!
Onbegrijpelijk dat het personeel aan de telefoon zo onvriendelijk kan zijn terwijl je belt naar een spoedlijn. De eerste indruk is al vreselijk!
Ik ben al heel de dag bezig met bellen om een afspraak te maken maar ik kan helaas niemand bereiken. HOE KAN DIT? Echt ongelofelijk !!!
Hele slechte klantenservice. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Elke medewerker 4x gebeld geeft andere informatie. Al met al erg slechte communicatie. En elke keer meer dan 10 tot 15 minuten in de wacht gestaan!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Oogziekenhuis Rotterdam met het openbaar vervoer


Rotterdam, Leuvehaven 180 meter
D
E
Rotterdam, Leuvehaven 240 meter
12
125
23
8
Rotterdam, Westblaak 270 meter
32
Rotterdam, Leuvehaven 290 meter
12
125
23
8
Rotterdam, Westblaak 340 meter
32

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid