facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Oogpunt

Het Oogpunt

Info

Het Oogpunt, inzicht in zicht bij persoonlijke-en organisatieontwikkeling door middel van coaching, training en systemisch werken.

Geschiedenis

Het Oogpunt gaat over nieuwe inzichten verkrijgen door samen anders waar te nemen. Met systemisch werk, BML coaching en training ondersteunt Het Oogpunt persoonlijke-en organisatieontwikkeling. Door samen met humor, plezier en creativiteit je eigen wijsheid te onderzoeken.



"Wil jij een bijdrage leveren in tijden van transitie en verandering? Dan weet je dat vastgelopen patronen geen ruimte bieden voor nieuwe oplossingen. Zet de wijsheid van het lichaam in en maak het hoogste potentieel vrij."
Adres: De Misse 31, 5258 JS Berlicum
Stad: Berlicum
Route: De Misse 31
Postcode: 5258 JS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypnose Centrum Noord Brabant Hypnose Centrum Noord Brabant 2 km Vraagt veel te veel geld,en na 2 behandelingen kosten 450 euro, zegt ze dat mijn doch...
Recensies
Judy is een fantastische coach die op een directe en liefdevolle manier jouw lichaamswijsheid weet aan te spreken. Magisch en tegelijkertijd zo eenvoudig en natuurlijk.
Met speelsheid, humor en een schat aan ervaring raakt de coaching van Judy je onvermijdelijk in je kern.
Je wordt met open armen ontvangen. Het voelde meteen vertrouwd. De manier waar op ze werkt zet je aan het denken. Samen met de hulp die je krijgt maakt dat je uiteindelijk meer duidelijkheid over jezelf enof over de situatie hebt. Heerlijk!
Hele fijne coaching, met een vraag en de wijsheid van mijn lichaam kwam ik door de eigen wijze begeleiding van Judy tot de kern!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid