facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Notarieel - Lever

Het Notarieel - Lever

Info

Lever Notarissen is samen gegaan met Het Notarieel. Een regionaal samenwerkingsverband in Meppel, Zwolle, Deventer, Kampen en Rijssen.

Geschiedenis

Lever Netwerk Notarissen is een modern Meppeler notariskantoor met een prettige sfeer.
Al meer dan 25 jaar zijn notaris Lever en zijn juristenteam een vertrouwd begrip in Meppel en omstreken.

sinds 1988 is kantoor gevestigd aan de Stationsweg 54 te Meppel. Vanaf 8 april is het kantoor verhuisd naar Zuideinde 53 te Meppel. Tegenover Schouwburg Ogterop.

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen. Dit is het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren. Samen met ruim 160 hoogwaardige notariskantoren in het hele land delen we kennis, werken we samen en ontwikkelen we nieuwe producten. Voor u de garantie: de hoogste kwaliteit voor een gunstige prijs.

Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies op meerdere momenten in uw leven of voor uw bedrijf. Wij ondersteunen u bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van uw zaken.

Een bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak.



"Notaris MeppelWelkom bij Het Notarieel Meppel. Al meer dan 30 jaar is notaris Lever een bekend en vertrouwd begrip in Meppel en omstreken.Maak een vrijblijvende afspraak voor een bespreking. We helpen je graag."
Adres: Zuideinde 53, 7941GB Meppel
Telefoonnummer: 0522252721
Stad: Meppel
Route: Zuideinde 53
Postcode: 7941GB



op zoek naar gerelateerd: Notarissen Meppel, Notaris Meppel uit ambt gezet, Notarisdossier inloggen, Het Notarieel Zwolle, 030 notariaat, Notaris Steenwijk, Het Notarieel Deventer, Landman Notariaat
Recensies
Kundig, netjes, vriendelijk. Alles volgens afspraak geregeld.
Intern de situatie besproken wat er fout is gegaan. Excuses is aangeboden om deze situaties in te toekomst te verkomen.
De vragen worden duidelijk en goed beantwoord, ik heb wel een kopje koffie gemist, had thuis geen koffie gedronken, dacht wíj krijgen dáár wel een kopje koffie aangeboden. Groeten uit Dwingeloo.
Goede serice en vriendelijk
Goed geholpen. Nieuwe gezichten niet meer Rijkmans. De persoon die ons hielp was kundig, vriendelijk en kortdaat.
Super service! Wij zijn keurig geholpen door het Notarieel in Meppel!
Ontzettende snelle en professionele service. Wij hadden twee spoedaanvragen en beide zijn binnen zeer korte termijn afgehandeld. Bij volgende aktes/passeringen maken wij weer gebruik van de service van Het Notarieel Meppel.
Duur en geen koffie meer. Verder keurig voor elkaar
Netjes en verzorgd en prima geholpen
Notaris en medewerkers geven een hele goede begeleiding en ondersteuning en bieden ook een hele fijne communicatie aan hun cliënten. Jan van der Kolk.Zwolle.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid