facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum
Adres: Verwersstraat 41 , 's-Hertogenbosch 5211 HT, NL
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Verwersstraat 41
Postcode: 5211 HT



op zoek naar gerelateerd: Noordbrabants Museum reserveren, Collectie Noordbrabants Museum, Noordbrabants Museum museumjaarkaart, Noordbrabants Museum en Design Museum, Museum Tilburg, Noord brabants museum corona, Museum Breda, Noordbrabants Museum openingstijden
Recensies
Leuk museum, iets kleiner dan we dachten. Mooie tentoonstelling
Het was wel iets te druk tegen sluitingstijd zaterdag, daar staat tegenover dat ik me als blotevoeter erg welkom heb gevoeld, alleen maar geïnteresseerde reacties. Shao Fan, mooie expositie!
Mooi groot en rustig museum. Veel schilderijen op de begane grond. Op de eerste etage meer geschiedenis. Leuk om te zien. In het restaurant zijn belegde broodjes en te krijgen die je op het terras op de binnenplaats kunt nuttigen. Er zijn Lockers voor je tas.
Leuk, jaren 70 80 90 spullen. Je kunt hier ongeveer 1,5 uur vermaken. 17-10-2020 geweest. Niet te druk
Fijn museum; mijn favoriet is de Brabant hal met veel mooi werk uit de geschiedenis van Brabant. Niet alleen Van Gogh maar ook Philips en DAF. Bij ons laatste bezoek was er de tentoonstelling ‘Asjemenou’ met 100 objecten uit het recente verleden. Erg leuk!
Asjemenou viel toch wel tegen. Een aantal objecten was niet echt aanwezig, maar slechts aangegeven met een foto. Weinig sfeer.
Een mooie tentoonstelling in een wat donker museum. De tentoonstelling toont werken die door studenten in de Weense kunstacademie konden worden gekopieerd. Dat perspectief maakt de verzameling erg interessant.
Mooie schilderijen. Helaas waren veel interactiebe dingen buiten gebruik vanwege corona maar je betaald wel de volle pond
Ondanks tijdslot véél te druk! Gevarieerd aanbod.
'Asjemenou' is een leuke tentoonstelling over het Nederlandse tv landschap door de jaren heen, een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid