facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Nieuwe Diep Personal Training

Het Nieuwe Diep Personal Training

Info

Zoek jij een personal trainer in omgeving Den Helder, Hollands Kroon of Schagen?

Producten

Personaltraining, small group training, sportspecifieke krachttraining en voedingsadvies



"Zoek jij een personal trainer in omgeving Den Helder, Hollands Kroon of Schagen? Het Nieuwe Diep Personal Training heet jou van harte welkom, welke doelstelling je ook hebt."
Adres: 1782VM Den Helder
Telefoonnummer: +31 6 29925431
ln.redlehned-gniniartlanosrep@ofni
Stad: Den Helder
Postcode: 1782VM


Recensies
Sinds een maand begonnen met personal training. Dominic is een trainer die goed kijkt naar wat de persoon wil en wat mogelijk is, hierdoor worden er realistische doelen gesteld die haalbaar zijn. Er wordt naar het geheel keken en je wordt goed gymwise gemaakt. Dominic is een fijne motivator en weet precies de juiste snaar te raken. Dit door middel van goed de persoon te lezen. Daarnaast wordt er een luisterend oor geboden. Al met al een hele fijne trainer en kijk elke keer weer uit naar de volgende training!
Ik heb met veel sportplezier een traject van 16 personal trainingslessen gevolgd bij Dominic Bakker. Dat heeft me veel opgeleverd: geen stramme pijnlijke knieen meer, een veel betere houding rechte rug - wat belangrijk is voor een kantoorvrouw als ik die ook veel in de auto zit - en een goed beeld van wat ik kan en hoe ik nu zelf verder kan trainen. Dominic heeft me heel prettig begeleid, een echte coach; altijd waarderend en opbouwend en met verstand van zaken. Aanrader!
Nu 8 van de 24 sessies gehad met Dominic. Zo blij dat ik hier mee ben begonnen. Dominic motiveert mij en zorgt er voor dat ik met plezier aan het sporten ben. Ook merk ik in de 8 sessies dat ik aan het werk ben gezet dat ik al sterker word en meer uithoudingsvermogen heb. Mega aanrader als je gym wise wil worden en fitter wil voelen.
Paar maanden geleden begonnen bij Dominic en ben zeer tevreden hij neemt echt de tijd en de aandacht om te kijken wat jij wilt bereiken en gaat samen met jou bekijken op welke manier dit het beste te bereiken is. Mijn eerste 24 sessies zaten erop maar door zijn goede begeleiding en coaching ga ik door en ben iedere keer blij als ik weer een uur kneiterhard getraind heb en als ik ergens tegenaan loop weer Dominic mij altijd weer te helpen Zoek je een goede personal coach dan moet je bij het nieuwe diep personal training wezen!
Aandacht... is het eerste woord wat er in mij op komt als ik aan mijn trainingsproces met Do denk. Aandacht voor mij als mens en aandacht voor mijn lijf. Aandacht voor de wens die ik heb en de doelen die we daarvoor stellen. Do motiveert mij het beste uit mezelf te halen door te laten zien wat ik kan en meer. Hij leert mij aandacht te hebben voor mijn houding, ademhaling en uitvoering bij het doen van de oefeningen. Dat zorgt niet alleen voor meer kracht maar ook voor plezier. Een -kijk eens wat ik kan- gevoel! Trainen met Do is een cadeau voor jezelf.
'Jouw doel is onze passie, blijvende resultaten, jij staat centraal, voel je op je gemak'. Zomaar een paar spreuken van Do zijn website, dat zijn best grote woorden om waar te maken. Echter maakt hij het ook volledig waar. Sporten is persoonlijk en het is daarom belangrijk dat je een klik hebt met je PT. Do als PT geeft je oprecht een beter leven.
Zeer blij met de hulp van Do, ongeloofelijk veel kennis als het gaat om het menselijk lichaam en hoe deze op de meest optimale manier in te zetten op sport gebied. Word door Do goed meegedacht als er problemen zijn omtrent lichamelijk beperking en verschuivingen in het sport rooster. Ook met voeding kan ik terecht op elk moment van de dag zelfs savonds als ik ergens tegen aanloop. Al met al een top trainer, en daarom gaan ik ook door met Do.
Hele goede PT, past zich volledig aan aan jou doel. Communicatie Prima!! Voedingsschema passend op maat en naar jou smaak!! Echt een Topper!!
tja waar zal ik is mee beginnen. Do ken ik al me hele leven sinds de kleuterschool zijn we al bevriend. Ik kamp al een hele tijd met overgewicht en heb al heel wat pogingen gedaan om het aan te pakken. Van personal trainer bij de ene sportschool tot dieet uit een boekje maar geen resultaat. In 2019 ging do met mij aan de slag en het resultaat mocht er zijn van 130 kilo naar 98 kilo. En had mijn doel gehaald dat was 100 kilo en mee doen met de mudmasters samen met do. Do ben je elke dag nog je dankbaar hoe jij me heb begeleid. Bedankt amigo
Na heel lang twijfelen de stap gemaakt en Do om hulp gevraagd. Dit was de juiste keuze. Do heeft me weer het plezier in sporten laten zien, geeft elke work out je al het vertrouwen en laat je jezelf uitdagen! Do je bent een topper en ik gun iedereen z'n fijne trainer als jij! Durf jij ook die stap te wagen?! Het is echt niet zo eng hoor!! En ik kan je beloven het is de beste stap die je zet op sport gebied!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid