facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Natuur Atelier

Het Natuur Atelier

Info

Workshops: bloemschikken, mozaieken en schilderen. Genieten van een lunch of High Tea. En verder: bloemsierkunst, winkel en honing.

Geschiedenis


Op zoek naar een leuk en betaalbaar uitje in de Randstad? Kom eens naar de Pluktuin in Naaldwijk. In het drukke Westland een plekje waar het heerlijk vertoeven is tussen het groen en de bloemen. Genieten van al het moois wat bloeit in de diverse seizoenen. De insecten horen zoemen en de vogels horen fluiten.
Met vriendinnen, de vereniging, familie of alleen, dat kan iedere donderdag of vrijdag van 10.00-16.30u en volgens afspraak.
De Pluktuin was, zoals de naam zegt een echte pluktuin, twintig jaar geleden toen we begonnen kon ieder zelf zijn boeket plukken uit de tuin. Nu worden vanaf half mei t/m half september de bloemen geplukt en staan ze in de vazen klaar. Deze bloemen mag u zelf uit de vazen kiezen en ook zelf een boeket van schikken. Zo heeft u langer plezier van een echt tuinboeket. En al genietend door de tuin ziet u deze bloemen ook in bloei staan.
Een uitje in de Pluktuin begint al met een bezoekje, koffie/thee en wat lekkers vanaf €2,50p.p. U kunt dit nog leuker maken door zelf een boeket te schikken €7,50 of een rondleiding door de tuin onder leiding van de tuinman € 18,50 per groep (max 15 personen).
Heeft u wat langer de tijd volg dan een van de workshops bloemschikken, mozaïeken of acryl schilderen (vanaf 5 personen, vanaf €27,50p.p.) verzorgt door het Natuur Atelier. Dit alles kunt u combineren met een High Tea of een lunch. Bij mooi weer kunt u hiervan genieten in de tuin!
Kijk eens rond in de winkel met diverse potten,vazen, flesjes, honing, jams, zaden en leuke Gifts. Of geniet van de expositie in de Thee Kamer met iedere twee maanden een nieuwe exposant.
Kortom de Pluktuin en het Natuur Atelier zijn zeker een bezoekje waard. Jaarrond is het Atelier geopend en de tuin vanaf half mei t/m half september.

Adres: Kleine Achterweg, 2671 LT Naaldwijk
Telefoonnummer: 06 42 321 321
Stad: Naaldwijk
Route: Kleine Achterweg
Postcode: 2671 LT



op zoek naar gerelateerd: De Pluktuin het Natuur Atelier, Pluktuin Naaldwijk workshops, Workshop bloemschikken Delft, Kerstworkshop Westland, Kerstworkshop bloemschikken, Workshop bloemschikken Vlaardingen, Cursus bloemschikken Zuid-Holland, Theetuin Naaldwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hoekse Krant De Hoekse Krant 1 km De officiële pagina van hét huis-aan-huisblad van Hoek van Holland: De Hoekse Krant
Oude Kerk Naaldwijk Oude Kerk Naaldwijk 1 km Hele mooie kerk, hier mogen werken als stembureau medewerker en heerlijk de tijd geha...
Naaldwijk Naaldwijk 1 km Naaldwijk is a town in the Dutch province of South Holland. It is a part of the munic...
V.v. Naaldwijk V.v. Naaldwijk 2 km De vv Naaldwijk, een voetbalvereniging die is opgericht in 1922 en heuse familieveren...
Recensies
Veel zitjes , maar 't is wel dicht begroeid, dis niet mijns inziens geschikt voor rolstoelees
Gastvrije ontvangst in prachtige tuin. Eigenlijk hoop ik dat het altijd op deze manier blijft bestaan èn niet te veel wordt ontdekt door de grote massa. Het is daar echt even opladen in 'de natuur'.
Prachtige ochtend bij de pluktuin gehad met de familie en met St.Ambulancewens. Met mijn zus genoten van de prachtige bloemen en planten. Lekker bakkie en wat erbij, onvergetelijke ervaring!
Fantastisch mooi aangelegde tuin, waar je op allerlei plekken in de tuin zitjes vindt. De bij de theetuin gekochte consumptie kan in alle rust, genietend van de omgeving hier genuttigd worden.
En paradijs op aarde, prachtig. Ook leuke activiteiten, oa een fietstocht.
Mooi en gezellige locatie. Zeker als je van tuinen en bloemen houdt. Heerlijke koffie met appeltaart.
Schittende tuin met mooie bloesems in bloei
Gaaf om te zien hoeveel verschillende bloemsoorten er staan ,lekker geluncht met soep ,heerlijke broodjes en verse aardbeien uit het westland
Het is een gezellige tuin met veel mogelijkheden. Aardige mensen met veel geduld. Een aanrader voor een dames feestje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid