facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Munsterhof

Het Munsterhof

Info

Het Munsterhof gelegen aan het Munsterplein in Roermond staat garant voor service en kwaliteit.

Geschiedenis

Het Munsterhof gelegen aan het Munsterplein in Roermond staat garant voor service en kwaliteit. Hier vindt u nog de “ouderwetse” gezelligheid en staat u als klant voorop. Wij zullen alles in het werk stellen om het u naar de zin te maken. Natuurlijk doen we dat door ons uitstekende eten en onze medewerkers zullen er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Mensen met hart voor de gasten en de zaak, daar staan wij voor.

Adres: Munsterplein 20a 21, 6041 HE Roermond
Telefoonnummer: 0475-333981
Stad: Roermond
Route: Munsterplein 20a 21
Postcode: 6041 HE



op zoek naar gerelateerd: Munsterplein Roermond restaurant, Munsterplein Roermond parkeren, De Kiosk - Roermond, ver'Koch Roermond, Munstercafé, Lunchen Roermond, Markt Roermond, Kiosk - Roermond menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jill Murphy's Jill Murphy's 305 meter Heerlijk gegeten en goede snelle bediening. Wel jammer dat de porties sausjes zo mini...
Restaurant ROOM 188 Restaurant ROOM 188 336 meter Een haute cuisine chinees restaurant dat zeker de moeite waard is. Je betaald hier ie...
Eetcafe Hatenboer Eetcafe Hatenboer 1 km Super lekker gegeten, fantastisch lieve bediening! Voor herhaling vatbaar.
Recensies
Het restaurant ligt bij het munsterplein waar altijd iets te doen is. Dat vind ik fijn, je hoort ook vaak de fanfare spelen. Ik had carpaccio.Ik vond het lekker, de saus was goed, maar de carpaccio was nog bevroren. Dus daarom geef ik het 3 sterren.
Een drankje gedronken op het terras. Voor het eerst met de hond, zonder dat we er nog om gevraagd hadden bracht de dame van de bediening drinken voor hem. Dat is voor ons echt van onschatbare waarde dat ook de hond zo goed verzorgt werd.
Gezellig terras, maar stoeltjes zitten niet echt comfortabel. Lunch was ok, niet heel bijzonder.
Lekkere broodjes en koffie. Snelle service en goed betaalbaar
Altijd gezellig, relaxed. Bediening vriendelijk en correct.
Heerlijke high tea coffee gehad.
In maart 2022 hier gegeten, wat een vergissing! Twee dagen daarna opgenomen in het ziekenhuis door een voedselvergiftiging. Slecht eten, min min nul sterren! We hebben het laten staan. Ze vroegen ook niet of het gesmaakt heeft. Logisch, het was ....... Lasagne € 12,50 met een babyhand oude sla! Vies stukje kabeljauw met een beetje sla € 20,50! Opgewarmd, niet dagverse vis uit de vriezer met een beetje sla van over de versheidsdatum. We dachten eerst dat het gebakken brood was maar het bleek de vis...te zijn met mosterdsaus uit een pakje! Lasagne was zeer droog, heel veel kaas en smaakloos en veel te lang weer opgewarmd... De chef “opwarmkok” heeft het totaal niet begrepen. Advies: zoek hulp voor een andere baan. Tip: Als jullie zo’n slecht bedorven eten serveren & hiermee gasten oplichten begin dan geen restaurant. Geen aanrader om daar te gaan eten, zonde geld.
Hele fijne bediening, prachtig terras bij monumentale kerk. Heerlijk gerechten.
Helaas kunnen ze hier geen pannenkoeken bakken. Wij hadden 2 pannenkoeken besteld en beide waren aangebrand aan de ene kant en waren niet gaar aan de andere kant. Dit hebben wij aangegeven en toen werd doorgegeven dat dezelfde pannenkoeken verder werden gebakken.... We hebben dat geannuleerd en wat anders besteld, de rest vd groep had het eten al op. Alsnog hebben we geen korting gekregen op het totaal. En geen sorry gekregen. Erg slecht.
Heerlijk overdekt terras, even schuilen voor de regen, met een heerlijk taartje en een frisje/cappuccino. Aardige bediening. Ook binnen mooie zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid