facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Motorhuis

Het Motorhuis
"Autocentrum van Vliet Gouda is dé Opel dealer bij jouw in de buurt. Bij Autocentrum van Vliet Gouda vind je nieuwe Opels en occasions, en zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ook wanneer je kiest voor een occasion kun je bij Autocentrum van Vliet rekenen op zekerheid en kwaliteit. Naast alle nieuwe auto’s worden bij ons ook alle occasions altijd met garantie geleverd. Ontdek snel de voordelen van bijvoorbeeld de Opel Corsa, of Opel Astra in onze showroom.Autocentrum van Vliet Gouda heeft naast een prachtige showroom ook een uitstekende werkplaats. Onze technici zijn gespecialiseerd in personen- en bedrijfswagens van het merk Opel. Voor werkzaamheden zoals onderhoud, reparaties en APK kun je online gemakkelijk een afspraak maken."
Adres: Keerkring 3 , Gouda 2801 DG, NL
Telefoonnummer: 0182 683 939
Stad: Gouda
Route: Keerkring 3
Postcode: 2801 DG



op zoek naar gerelateerd: motorhuis occasion, motorhuis citroen, het motorhuis velserbroek, motorhuis leiden opel, motorhuis opel, motorhuis vacatures, motorhuis nijmegen, motorhuis hoofddorp
Recensies
Vaandag ,Slecht ervaring ! Ik vraag hulp voor mijn auto,chevrolet matiz maar ik krijg een antwoord dat merk chevrolet bestaat niet meer in Nederland!!!!Hoe kan dat???? Klopt niet!.Ik heb naar Chevrolet specialist in Molenaarsgraaf,super en snel geholpen .
Met alle egards op een late zaterdagmiddag ontvangen. Nog een proefrit kunnen maken op dat moment ook. Zeer, zeer prettig geholpen door de heer Hooghiemstra. Uiteindelijk geen deal gesloten, maar dat lag geheel aan ons. Weer een bevestiging dat mijn goede ervaring met ze uit het verleden motorhuis tijdperk geen eenmalig iets was. Aanrader!
Hele fijne garage, vriendelijke mensen. Afspraken werden prima nagekomen en is zeker een aanrader
Woensdag mijn auto gebracht om de versnellingsbak olie te laten verversen. Hij werd netjes achter het hek geplaatst en de dag erna was hij klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Fijne en goede garage. Komt afspraken na en je wordt vriendelijk geholpen
Een maand geleden keurig nette Mazda CX5 aangeboden voor inruil van een Grandland X. Ik had duidelijk interesse om zaken te doen. Zonder in details te treden een belachelijk laag aanbod gekregen. Later krijg ik bericht, dat ze een fout hebben gemaakt en proberen ze het met een ander voorstel. Naar mijn inziens nog te laag. Uiteindelijk de auto verkocht aan een ander bedrijf zonder inruil en nog veel meer gekregen voor mijn Mazda. Dit nog gemeld met details naar het Motorhuis. Ze nemen niet eens de moeite om er op te reageren! Boeven zijn het!
Geen klant toch uitstekend geholpen. Personeel een 10
Keurig geholpen aan de balie, vriendelijk en vooral ook duidelijk. De opdracht ging naar een geweldige monteur, op professionele wijze met mij auto aan de slag gegaan, kwam me tussendoor halen om te laten zien, en uit te leggen wat de oorzaak was van het niet meer sluiten van mijn dak. en vervolgens vakkundig gemaakt, een echte held :- Bedankt!
Als je een auto mooi vindt gelijk kopen en geen offerte vragen anders is hij weg!! Je krijgt namelijk geen tijd om na te denken. Offerte aangevraagd voor een Insignia. Krijg 2 dagen later een mail, uw auto is verkocht. Overleg had wel zo netjes geweest.
Slechte service. Een aantal maanden geleden bij dit bedrijf een auto gekocht, voor flink wat geld. Sinds een aantal weken zijn de remmen gaan piepen. Vervolgens langs geweest. Na 1,5 uur wachten werd mij doodleuk medegedeeld dat ik er maar mee moet leren leven "want het is immers een 2e hands auto" 5 jaar oud OF dat ik er voor kon kiezen om de remmen te vervangen wat 300,- zou gaan kosten. Garantie was al helemaal vreemd, want nogmaals "dat krijg je bij een 2e hands auto". Het gevoel toen ik buitenstond: Een auto verkopen aan een klant, vervolgens mogen ze het zelf uitzoeken. Te belachelijk voor woorden en ik zal dan ook nooit en te nimmer meer een auto aanschaffen/laten repareren door dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid