facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Moment

Het Moment

Info

Waar sta je nu in je leven? In HET MOMENT is er tijd om stil te staan bij jezelf en dat aandacht te geven wat nodig is voor jou.

Geschiedenis

"Het Moment" is er voor jou als je tijd maakt om stil te staan bij jezelf en het leven. We denken vaak aan wat is geweest of aan wat er allemaal moet gebeuren. Echter is Het MOMENT - het NU het enige moment dat we werkelijk hebben. Kijk op dit moment om je heen, wat zie je, wat voel je, wat hoor je, ervaar je stress of is er ruimte voor rust?
Als levenscoach vind ik het leuk om anderen en mezelf te inspireren. We leven in een snelle wereld, waar we dagelijks veel informatie te verwerken krijgen. Er is veel negativiteit om ons heen: regelmatig worden we geconfronteerd met emoties en omstandigheden waar we geen grip op hebben. We zijn er als het ware aan overgeleverd.
Het is mijn wens om in het jachtige leven, waar we dagelijks volop in beweging zijn en allerlei ballen hoog hebben te houden, een moment voor onszelf te creëren. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is en hoe vaak we in alle drukte vergeten een momentje voor onszelf te nemen. Dit is HET MOMENT om aandacht te schenken aan jezelf, stil te staan bij hoe het (echt) met je gaat. Mijn doel is zelfbewustzijn vergroten, waardoor je invloed krijgt op hoe je je leven wilt leven en zelf met meer tevredenheid in het leven kunt staan.

Adres: Kruin 7, 1693 JZ Wervershoof
Telefoonnummer: 06-31239299
Stad: Wervershoof
Route: Kruin 7
Postcode: 1693 JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MaxImpact Sports, Health & Coaching MaxImpact Sports, Health & Coaching 156 meter Mensen helpen fit, vitaal en gezond te zijn door middel van persoonlijke doelen te st...
21maart.nu 21maart.nu 642 meter Wij helpen mensen die vastlopen in hun werk!
Colinda CB Lifestyle Colinda CB Lifestyle 1 km Colinda CB Lifestyle voor al jouw huisgeuren, waxwarmers en meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid