facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Middenhuis bij de Aardehuizen

Het Middenhuis bij de Aardehuizen

Info

In het Middenhuis kunnen kleinschalige duurzame evenementen gehouden worden voor maximaal 40 personen. De unieke locatie middenin de Aardehuiswijk in Olst doet heel warm aan. Beleef zelf hoe een ecologische wijk er uit kan zien en aanvoelt!

Adres: Rietgors 22, 8121JZ Olst
Stad: Olst
Route: Rietgors 22
Postcode: 8121JZ



op zoek naar gerelateerd: Aardewoning, Aardehuis Culemborg, Earthship, Earthship bouwen, Schuurwoning Olst, Wonen in Olst
Recensies
Huisvesting zoals het hoort. Zelfvoorzienend en circulaire huishouding. Inspirerend!
Prachtige duurzame woningen in een mooie omgeving. Heel fijne plek om te verblijven met zeer inspirerende mensen.
Blijf het een rommeltje vinden! Wanneer de rest van het dorp dezelfde rotzooi om de woningen gaat krijgen verwordt het dorp tot een grote belt ondanks alle mooie groene praats.
"De formule 1 van de woningbouw" dit moet je gezien hebben als je ook maar een greintje belangstelling hebt voor milieu, design, samenleving, energie en -besparing, hergebruik, tuinieren, doe-het-zelf, besluitvormingsprocessen, lekker koken, budgetteren, interieurontwerp of composteren.
Een aantal huizen aan de rand van Olst. Gebouwd van natuurproducten. Bedoeld om duurzaam te wonen. Huur-:en koophuizen door elkaar. Er staat een huis tussen dat voor gemeenschappelijk gebruik is. Het is een persoonlijke keuze om er te gaan wonen. De huizen hebben maar aan 1 kant ramen De andere kant is een aarden wal. Dat maakt het binnen vrij donker.
Zeer onvriendelijk/neppe mensen over het algemeen uitzondering daat buiten gelaten. Praten graag over mensen achter die gene zijn/haar rug om en daar heb ik geen waardering voor!
Boeiend project voor zelfvoorzienend bouwen en wonen. De rondleidingen zijn top, met veel historie en achtergronden. De moeite waard!
Zeer leuke mensen.!
Prachtige plek met bijzondere huizen in een groene omgeving
Aanrader om eens te gaan kijken! Rondleidingen zijn zeer verhelderend en uniek in Nederland als het gaat om duurzaam en zelfvoorzienend wonen. Als je nog nooit een earthship in het echt hebt gezien is dit je kans!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid