facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Loze Vissertje Dordrecht

Adres: Loswalweg 3, Dordrecht
Telefoonnummer: +31786162751
Stad: Dordrecht
Route: Loswalweg 3



op zoek naar gerelateerd: Plattegrond Camping Het Loze Vissertje, SVR camping Dordrecht, Kleine camping Dordrecht, Camping Dordrecht Moerdijk, Camping Dordrecht met zwembad, Camping Dordrecht Biesbosch, Camping 't Loze Vissertje, Camping bij Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NIVONhuis De Kleine Rug NIVONhuis De Kleine Rug 162 meter We hebben in een blokhut geslapen daar. Wat een gaaf terrein! Je kan er alleen met ee...
Oase Camp Storastrand Oase Camp Storastrand 4 km Oase Camp
Recensies
Fijne camping. Vriendelijke beheerders en schoon sanitair. Rustig net buiten de woonwijk en vlak aan het water. Maar als je de stad in wil ben je daar ook zo.
Het zal vast een leuke kampeerplek zijn maar als je moet annuleren vanwege een overlijdensgeval is de houding erg weinig begripvol. Verplaatsen van de boeking naar een ander weekend was niet mogelijk zonder opnieuw te betalen.
Mooie camping met ruime plekken en gelukkig geen auto's op het terrein zelf. Enige minpunt is het geringe aantal toiletten en douches.
Erg formele, zakelijke ontvangst. Camping ligt erg mooi omsloten door bomen. Sanitair klein maar schoon en modern. Vrij prijzig voor wat je krijgt.
Mooie, gezellige en verzorgde camping. Sanitair blok is een beetje te klein maar wel heel goed onderhouden. Op voorhand reserveren is sterk aangeraden. Helaas wordt dit extra aangerekend.
Leuke camping is dicht bij het centrum van Dordrecht . Toilet gebouw is wat oud maar wel goed schoon.
Fijne campingplek, vooral voor koppels. Kinderen gaan zich hier NIET vermaken. Gezellig ontvangst en duidelijke instructies.
Fijne kleine camping waar het echt rustig is! Heerlijk! Alleen een minpuntje voor de parkeerplaats die is echt te klein. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook erg leuk er zitten daar erg veel winterkoningen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid