facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Lage Woud

Het Lage Woud

Geschiedenis

Even voorstellen: het team van Het Lage Woud!

Eef Veenstra:
*** Parelli Professional / Game of Contact certified

Eef geeft met Parelli haar passie vorm om paard en mens te begeleiden, gebaseerd op liefde, respect, begrip voor het natuurlijke gedrag en de psychologie van het paard.

Eef was voor haar start met Parelli reeds jaren actief in de paardensport. Door haar paard Ramar kwam ze voor het eerst in aanraking met Parelli. Na een lange zoektocht, een hoop frustratie en onbegrip van beide kanten kwam ze tot de conclusie dat er een andere manier van communiceren gevonden moest worden, wilde ze met dit paard uit de voeten kunnen. Of misschien beter.. wilde dit paard met haar uit de voeten kunnen.
Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor de problemen van haar paard werd al gauw een persoonlijke reis. Zo persoonlijk dat ze besloot om instructeur te worden. Sinds 2009 is Eef bevoegd Parelli Instructeur. Zij heeft inmiddels haar 3e ster behaald.


Annemyke Kingma:
Annemyke is van jongs af aan actief in de paardensport. Ze heeft tot Z niveau paarden opgeleid en uitgebracht in de dressuur- en springsport, en gereden op een handel- en trainingsstal.
In deze periode zag ze veel paarden die in de training tegen fysieke problemen aanliepen waarvan de oorzaak niet altijd duidelijk was.
Na haar studie bewegingswetenschappen is zij de opleiding Osteopathie voor dieren aan het ICREO gaan volgen. Op dit moment werkt ze aan een thesis over de relatie tussen Horsenality (paardenpersoonlijkheden) en fysieke blokkades.


Annemarie Meerkerk:
Annemarie is instructeur in opleiding en ondersteunend teamlid op Het Lage Woud. Zij is in september 2011 bij Eef begonnen als working student, en woont inmiddels intern.

Na jarenlang paardrijden op de manege in de buurt, voelde zij zich steeds minder op haar gemak in de lessen. Het gedrag van de paarden op de manege was vaak niet te voorspellen wat onzekerheid met zich mee bracht. Ze wist niet hoe ze hun gedrag moest lezen. Ook werd ze veel geconfronteerd met paarden die functioneerde vanuit angst en stress, het tegenovergestelde van wat ze graag wilde: samenwerken. Zodat zowel zij als haar paard evenveel plezier beleefden aan het rijden.
In 2011 kwam ze in aanraking met het Parelli Programma en vond hierin een manier om de lichaamstaal en communicatie van paarden te begrijpen en de leider, vriend en partner te zijn waar een paard naar op zoek is.
Haar doel is om steeds meer te leren over het Parelli Programma en het uiteindelijk te delen met veel andere mensen!




























Adres: Laagduurswoude 22, 8423 VN Makkinga
Stad: Makkinga
Route: Laagduurswoude 22
Postcode: 8423 VN


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid