facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kwartier Stolwijk

Het Kwartier Stolwijk

Info

U bent welkom bij alle activiteiten en aan de sportbar. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of feest in één van onze zalen.

Geschiedenis

Welkom in Het Kwartier,

Stichting Stolwijk Ontmoet is een stichting zonder winstoogmerk en is eigenaar van Het Kwartier. Stolwijk Ontmoet organiseert culturele en maatschappelijke activiteiten in Het Kwartier. Het multifunctionele culturele centrum wordt door vele verenigingen gebruikt voor toneel- en muziekrepetities, uitvoeringen, hobby clubs maar er is ook een Zwerfboekenbibliotheek, Grote Letter Bibliotheek, Voorleesuurtje voor Peuters en wekelijks de Open Eettafel waar senioren samen genieten van een drie gangen diner.
Beheerder Dick Blanken heet u welkom voor uw besloten bijeenkomst, feest of bruiloft op deze centrale locatie in De Krimpenerwaard.
Door een variabele indeling van de ruimtes kunnen vele activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden.

Onze horecapachter Ad Scheer staat met zijn jarenlange ervaring garant voor een professionele begeleiding van uw evenement.
Dankzij de horecaondersteuning aan de maatschappelijke en culturele activiteiten met daarnaast de vergunning voor bruiloften en partijen is Het Kwartier sinds de koop door Stolwijk Ontmoet eind 2014 weer een compleet bruisend dorpscentrum.

Adres: Jan Steenlaan 16b, 2821 VB Stolwijk
Telefoonnummer: 0182-860136
Stad: Stolwijk
Route: Jan Steenlaan 16b
Postcode: 2821 VB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Korenfestival Stolwijk, Nieuws hetkwartierstolwijk nl, Rederijkerskamer Excelsior
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toreca Toreca 390 meter Toneel vereniging TORECA is op gericht in 1946. De naam is ontstaan door de eerste le...
Het Beijersche Het Beijersche 3 km Voor en door bewoners van het Beijersche in Stolwijk: verhalen en foto's delen, opro...
Recensies
Wel een gezellige kantine veld is goed,maar geen aparte scheidsrechters kleedkamers en wel een heren en dames kleedkamers,maar als 2 herenteams allebei zelfde kleedkamer niet zo best .
Mooie theatervoorstelling gezien van de plaatselijke toneelvereniging. Werkelijk zeer professioneel gespeeld! Haar nam was Sarah
Een mooi gelegen, met de auto goed bereikbare multifunctionele gebouw. Smaakvol en handig ingericht zodat het aantrekkelijk is maar ook voor veel doeleinden gebruikt kan worden. De ruimtes kunnen heel flexibel ingedeeld worden. Er is ook een flinke zaal. Rolstoelvriendelijk.
Mooie locatie om evenementen te houden
Leuke hal ,alleen helaas hier geen kleedkamers voor de Volleybal scheidsrechter,s.Nevobo.beetje jammer.
N gezellige tent om te zingen.zoals de ijsselmannen dit willen. Wij komen er graag.
fijne plaats om te vertoeven. grote feestzaal. uitstekende service en bediening. veel is er mogelijk is gewoon ..TOP..
Heel mooie locatie voor een bruiloft, feest, vergadering, toneel, theater enz. Ruime kleedkamers en een grote bar.
Fantastisch , gezellig gebouw. Met mooie zalen voor ieder feest.
Geweldige zaal met leuk en goed personeel o.l.v. een fantastische gastheer!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid