facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kraamfeestburo

Het Kraamfeestburo

Info

HET KRAAMFEESTBURO®

Geschiedenis

De geboorte van een kind is een klein wonder en zeker een reden voor een feest!

In plaats van een traditionele kraamtijd met tal van visites kiezen steeds meer ouders tegenwoordig voor een kraamfeest. Drie tot zes weken na de geboorte worden alle vrienden, buren en kennissen uitgenodigd voor het feest ter ere van de baby. Tijdens een gezellige zondag of zaterdag wordt de kraamtijd feestelijk afgesloten.

Het grote voordeel van een kraamfeest is dat zowel u als uw kind
in de stemming zijn voor een feest. Uitgerust na een ontspannen kraamtijd zonder drukke dagen met wel drie of vier keer per dag kraamvisite.

Het Kraamfeestburo® regelt alles tot in de puntjes. Sinds 1995 verzorgen wij, Brigitte de Boer en Joyce Heeren, het ene kraamfeest na het andere. Vanuit onze eigen praktische ervaring als moeder & stewardess weten wij wat belangrijk is voor moeder en kind en is gastvrouwschap voor ons een tweede natuur geworden.

Wij hebben de afgelopen jaren continue geïnvesteerd in professionele apparatuur en een team van ervaren gastvrouwen. Wij garanderen u dan ook dat uw kraamfeest een knallend succes zal worden. Van het gastenboek tot en met het opruimen na afloop...u hoeft nergens aan te denken. Dat is pas echt feest!

Tip: kondig het kraamfeest aan op het geboortekaartje.

Adres: Dorpsstraat 118, 1393 NK Nigtevecht
Telefoonnummer: 0653286981
Stad: Nigtevecht
Route: Dorpsstraat 118
Postcode: 1393 NK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid