facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kookavontuur kookstudio Loon op Zand -Tilburg

Het Kookavontuur kookstudio Loon op Zand -Tilburg

Info

Het Kookavontuur verzorgt kookworkshops en kookcursussen in Loon op Zand (nabij Tilburg, Efteling) en zijn te combineren met andere activiteiten.

Geschiedenis

De landelijke ligging van onze locatie vindt u terug in de menu's die we bereiden. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van producten . van het seizoen en uit de streek. Pure smaken, verrassend gecombineerd en verse producten die op bijzondere wijze worden verwerkt. Op zwoele zomerdagen kan er in de tuin worden gegeten.

In deze setting (her)ontdekt u de oorsprong, bereiding en smaak van puur, eerlijk voedsel en ervaart u dat de bereiding veel voldoening geeft, ontspannend werkt. Tevens ontstaan in de keuken, tijdens het schillen van de aardappels of de afwas vaak bijzondere en waardevolle gesprekken. Door eens op een andere manier met elkaar bezig te zijn zien mensen elkaar van een andere kant en worden de onderlinge banden versterkt.

Dit maakt een kookworkshop bij het Kookavontuur tot een geschikte activiteit voor elke groep:
- Afdelingsuitje
- Familiereünie
- Huwelijksjubileum
- Vrijgezellenfeest
- bedrijfsuitje
- Teambuildingsactiviteit
- Vriendengroep
- Etc.

Door onze unieke locatie is het mogelijk een complete dag in te vullen afgestemd op uw wensen (vergaderen, begeleide tocht door het natuurgebied, gps-tochten, duinboeren-bezoek, ingrediëntenverzamel-fietstocht, midgetgolf etc.)

Adres: Berkenlaan 42, 5175 BM Loon op Zand (gemeente)
Telefoonnummer: 06-45049770
Stad: Loon op Zand
Route: Berkenlaan 42
Postcode: 5175 BM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurpoort van Loon Natuurpoort van Loon 350 meter Super leuke begeleiding, leuk paard, leuke mensen, was leuk.
Coffeeforeveryone Coffeeforeveryone 2 km Coffee For Everyone is een versmelting van allure en kwaliteit. Fantastische koffiese...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid