facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kook College Wijchen

Het Kook College Wijchen

Info

Het Kook College Wijchen

Geschiedenis

Het jaarlijks bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een andere feestelijke gelegenheid. Maar ook voor teambuilding, een avond voor je zakelijke relaties of een netwerkavond kun je bij Het Kook College Wijchen terecht. Iedere gelegenheid is een reden om met elkaar een kookworkshop te volgen. Vanaf 10 tot 60 personen.



"Als kookstudio hebben wij al ruim 15 jaar ervaring in het geven van kookworkshops en kookcursussen. Ons aanbod is compleet en divers en gericht op groepen en open inschrijvingen, waar je alleen of met je kookmaatjes aan kunt deelnemen.Inmiddels werken wij al weer zo'n 8 jaar samen met Weber Grill Academy in onze indoor barbecuestudio.Dus zowel voor een BBQ workshop, familie-uitje, teambuilding als een privé kookles kun je bij ons terecht!Essentieel is om elkaar te ontmoeten, te leren, te inspireren en lekker te tafelen!Tip: geef iemand de kookcadeaubon; een leuke, inspirerende en culinaire belevenis."
Adres: Edisonstraat 1B, 6604 BT Wijchen
Telefoonnummer: 024-6455611
Stad: Wijchen
Route: Edisonstraat 1B
Postcode: 6604 BT



op zoek naar gerelateerd: Kookworkshop cadeau geven, Kookworkshop 2 personen, Kookworkshop kreeft, Kookworkshop stoomoven, Italiaanse kookworkshop Nijmegen, Kookworkshop Nijmegen 4 personen, Snijcursus koken, Bon kookworkshop
Recensies
Zeer ruim opgezette, professionele en ook luxueuze les- en trainingsruimte, met als enthousiast middelpunt Marcel, de docent en eigenaar van het kook college. Kan je beter les krijgen? Nee. Hier zijn de lessen door de jaren heen gevormd tot wat ze nu zijn. Aan alles merk je dat er ruime ervaring achter zit. Hier klopt alles tot in de puntjes. Marcel geniet van het lesgeven, en doet dat op een energieke, enthousiasmerende manier. Van mij een 10. Topdag gehad.
Tot nu toe elke keer weer verrast met lekkere recepten, goed eten, mooie ingrediënten en kundige uitleg. Zowel de Thaise, Indonesische als Kamado BBQ workshops waren goed in elkaar gezet. En nog een groot pluspunt, je hoeft de afwas niet te doen. Zeker een aanrader!
Prachtige locatie om in grote groepen en workshop koken te krijgen. We zijn hier als personeelsvereniging al voor de vierde keer geweest, een iedere keer een andere workshop. De workshop wordt professioneel begeleid door zeer ervaren koks.
Wat een heerlijke avond hebben we met onze opleiding gehad bij het Kook College. Mooie locatie, heerlijk eten dat we blijkbaar zelf konden bereiden, met de begeleiding van Marcel. Het was een feest.
Ontzettend leuke kookworkshop gehad als bedrijfsuitje. Marcel is ontzettend flexibel met het menu en staat open voor ideeën. We hebben een leuke middag gehad en een heerlijke veganistische lunch voor elkaar bereid. Een absolute aanrader!
Hele leuk middag vandaag gehad. Super leuke groep, heerlijk eten gemaakt en fijne uitleg van Marcel Weber en ook de schoonmaak was top geregeld al met al geweldig. Zeker aan te raden!!
perfecte organisatie, leuke 11 mans groep. alles zeer goed georganiseerd ook de strikte corona regels perfect nagestreefd. goede kwaliteit vlees en toebehoren. fijne gerechten, goede teksten uitleg van Marcel Weber. complimenten ook voor schoonmaken en reiniging. echt een top middag voor een goede kwaliteit en prijs verhouding. complimenten namens Lorny Wanders en Henri Berentsen deelname uit Didam 19-07-2020
Mooi ingericht, maar geen fijne locatie om een kookcursus te krijgen. Er was geen water in de keuken waar wij werkten en de akoestiek was verschrikkelijk in deze ruimte. Wat een kabaal.
Bijzonder mooi, modern maar vooral sfeervol ingericht "College". Leuk om met vrienden een college te volgen of een BBQ workshop te volgen. Zeker een aanrader.
Altijd gezellig met elkaar koken. Met mooie producten en mooie bereidingswijzen. Toch niet zo ingewikkeld dat het thuis niet is na te maken. En niet onbelangrijk zijn er mooie bijpassende wijnen. Ik kijk er iedere maand weer naar uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid