facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Koffiekantoor

Het Koffiekantoor
Adres: Lange Veerstraat 21 , Haarlem 2011 DA, NL
Telefoonnummer: 023 583 5147
Stad: Haarlem
Route: Lange Veerstraat 21
Postcode: 2011 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klein Parijs Klein Parijs 153 meter Nou een smal restaurantje als je binnen komt waan je jezelf ergens in een klein Frans...
Margaux Margaux 195 meter Een pareltje langs het Spaarne in Haarlem. Van buiten weet je niet 1,2,3 wat je kan v...
The Egg Store The Egg Store 362 meter
Ton Beeren Cuisinier Ton Beeren Cuisinier 1 km Heerlijke broodjes, gezellig winkeltje. Hebben ook afhaal dag maaltijden!
Nes 71 Nes 71 3 km Chaotische zaak met erg asociale medewerkers. Nadat je een tafeltje krijgt toegewezen...
Recensies
Heerlijke koffie, vriendelijk personeel en toch wel de mooiste en lekkerste warme chocolademelk van de stad!
Een koffietent met 5 sterren? Ik dacht: daar moet ik zijn! ...maar niet voor de koffie. Een matige cappuccino. Geen microfoam, maar "automatenschuim": geen mooi geheel met de koffie. Ik vermoed dat het restje melk van mijn voorganger opnieuw geschuimd was, warm dus. Een flat white had hetzelfde, al was die een tikkeltje romiger. De cinnamon rol was erg lekker, de brownie mwah en way overpriced voor die 2 happen :s Wel waren ze beiden vers. De bediening was top, super positief en vriendelijk. Leuk zitje en dat het pupper friendly is, is een bonus. 2 sterren voor de koffie 5 sterren voor de leuke bediening 3,5 sterren voor de sweets, mede omdat je er ipv een standaard koekje, een mini tony's chocolonely bij krijgt.
Hier moet je zijn voor een top koffie mét. Mét wat? Nou bijvoorbeeld met allerlei soorten melk amandelmelk!:- of één van de beste zelfgebakken zoetigheden... de cinnamonroll is wat mij betreft legendarisch. Daarnaast krijg je er sowieso een chocolaatje en een glimlach bij maar vaak ook een gratis gezellig praatje. Terwijl je wacht kan je daarnaast ook windowshoppen want daar hebben ze altijd wel unieke hebbedingetjes te koop :- Het Koffiekantoor in het kort: aanrader en aanwinst voor Haarlem!!!!
Mijn favoriete nieuwe koffietentje in Haarlem! Heerlijke cappuccino en kokosmakronen, goede kwaliteit thee. Met aandacht bereid door de vriendelijke eigenaren!
super goede koffie...een hele fijne bediening en gewoon heerlijk rustig een bakkie DOEN! Fijne plek om i de ochtend ff wakker te worden:-
Heerlijke Cafe Latte met een glaasje water en een lekker dingetje uit de oven! Voor mij de 1e keer bij deze zaak, maar zeker niet de laatste.. Hele vriendelijke heren, leuk geserveerd! Fijn op de zondagochtend..
Goede koffie, gezellige gastheren en altijd een warm welkom. Een dagje Haarlem is niet compleet zonder een bezoekje aan het Koffiekantoor.
Gezellige koffiebar met lekkere koffie en taart. Uitstekende service en een goede sfeer. Gezellig om ook even een babbeltje te maken met de twee eigenaren!
Fijne plek voor goede koffie, rustig, vriendelijk personeel en mooie kunst. Kopjes worden zelf gemaakt met de hand, super om te zien!
Lekker kop koffie, vrolijk personeel. Wat een fijne start van een frisse zondag. Kan niet wachten om een keertje binnen te kijken als alles weer open kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid