facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Koetshuis

Het Koetshuis
"Het Koetshuis is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het bijzondere pand heeft een heel eigen karakter en zowel binnen als buiten een sfeervolle uitstraling. Het prachtige terras biedt extra mogelijkheden. Allemaal ingrediënten om van een evenement – groot of klein - iets speciaals te maken.Zo is het een officiële trouwlocatie. Worden er vergaderingen gefaciliteerd. Is het een ideale plek voor personeelsfeesten en familiereünies. Alles precies zoals u dat wilt. Voor de uitvoering staat ons warm en professionele team garant. Aan u de keus."
Adres: Kasteelweg 53 , Rotterdam 3077 BN, NL
Telefoonnummer: 010 483 5388
Stad: Rotterdam
Route: Kasteelweg 53
Postcode: 3077 BN



op zoek naar gerelateerd: het koetshuis bennekom, koetshuis menu, het koetshuis rotterdam, het koetshuis trouwen, het koetshuis enschede, het koetshuis bennekom iens, het koetshuis bokrijk, het koetshuis blankenberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Majesteit De Majesteit 4 km Unieke ervaring en schitterende locatie om een bedrijfs feest te houden. Het schip ze...
D'Oliphant D'Oliphant 6 km Prachtige locatie maar daar is dan alles mee gezegd. De trouwerij was ondanks het pra...
DEETAILZ. DEETAILZ. 6 km De decoratie van het team van Rachida & Sjoerd is niet te evenaren. Hun oog voor ...
Recensies
Mooie locatie. Vooral voor bruiloften. Ik heb met veel plezier hier voor de tweede keer maar ook op plekken in de omgeving gefotografeerd. Klantvriendelijkheid personeel kan wat mij betreft nog wat aan gesleuteld worden.
Vandaag mocht ik de bruidstaart leveren hier werd meteen geholpen met m'n vragen en kon de taart netjes achterlaten dank jullie wel namens Cake Rotterdam
Wij hebben al een paar keer een bruiloft gefotografeerd bij Het koetshuis. Het bevalt ons daar erg goed. Zo was de bruiloft buiten een succes maar ook binnen is het erg mooi voor de ceremonie en niet te vergeten het feest! Het ligt aan een drukke weg maar eigenlijk is daar niets van te merken al je er bent. Het is een fijne rustige locatie in Rotterdam die ook met de watertaxi goed te berijken is. Wij fotograferen er graag bruiloften!
Gisteravond geweest, familie had er trouwfeestje, zet de #navigatie aan om er te komen, in het donker gereden, paar moeilijke onoverzichtelijke bochten met fietspaden en zo, je rijd een woonwijk in, ineens is daar de feestlocatie. Omdat het donker was kon ik niet zien of er ergens een #parkeerterrein is, het was nog niet zo druk, maar de auto kwijt kunnen was wel een uitdaging. Om binnen te komen heb je eerst een afstapje, en dan weer een opstapje. Als je slecht ter been bent is dit wel een dingetje. Binnen ziet er stijlvol en gezellig uit. Personeel is #alleraardigst en zeer pro actief. Heb geen moment zonder drank gestaan. Als je de locatie kan vinden een absolute aanrader om een feestje te bouwen. De DJ had niet in de gaten dat de zaal niet echt groot was, die zette het volume even goed aan. Toen was voor mij de lol er wel af. Leuk detail is dat er aan de feestzaal een ander vertrek was waar je wel met elkaar kon praten en dat daar in die ruimte een bar was.
Populaire, gezellige trouwlocatie. Nadeel: er staan dikke palen in de zaal, waardoor een dansfeest moeilijker los komt. Je krijgt iets meer 'groepjes' ipv een groot feest. Verder is alles top geregeld hier.
Leuke locatie voor een feestje. Aardig personeel met goede bediening.
Mooie gelegenheid, vriendelijk personeel en prachtige omgeving
Perfect buitengedeelte met dit weer. Hele vriendelijke jongemannen in de bediening
Moeilijk te bereiken met ov voor de rest goede verzorging en genoeg ruimte.
Een zeldzaam fraaie trouwlocatie! Dat is wat het Koetshuis is. Een deel van de grote indrukwekkende trouwzaal voor dans en muziek en, gescheiden door de bar, aan de andere kant van de zaal een rustige bijpraat ruimte. Boven een prachtige eetruimte én balkonnetje voor de beste foto's. Ideaal, voor ieder wat wils. Daarnaast heerlijk gegeten voor het feest. Een compliment voor de goedlachse mannelijke bediening, de dames daarentegen zouden wat vriendelijker mogen zijn, zeker bij de ontvangst. Hoe dan ook; een toplocatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid