facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Koetshuis

"Centraal gelegen in Nederland A2, met indrukwekkend uitzicht over rivier de Waal, ligt in het Gelderse Rossum Hotel-Restaurant De Gouden Molen. Al ruim 25 jaar een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. Het uitzicht brengt rust en onder het genot van een heerlijke lunch of diner voelt het hier 365 dagen per jaar als vakantie. De keuken kiest voor streekproducten, vers en puur, die worden verwerkt in de meest smaakvolle gerechten.Een complete beleving van heerlijk dineren, luxe ingerichte kamers en een heerlijk ontbijt of juist een uitgebreide lunch aan de dijk die fietsers naar nieuwe bestemmingen brengen. De Gouden Molen zorgt dat u op alle gebieden niets tekort komt."
Adres: Waaldijk 5, 5328EZ Rossum, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 418 66 13 06
Stad: Rossum
Route: Waaldijk 5
Postcode: 5328EZ



op zoek naar gerelateerd: Inpetto Rossum, GePetto Rossum, Gouden Molen menu, De Roskam Hurwenen, Fietsverhuur De Gouden Molen, Hotel aan rivier de Waal, Eten afhalen Rossum, Waaldijk, Rossum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poelier Oude Lashof Poelier Oude Lashof 123 km Prima kwaliteit en super netjes geholpen.
Havezathe Het Everloo Havezathe Het Everloo 126 km We kwamen hier "per ongeluk" langs en stranden met een biertje. Werd een ge...
Recensies
Het eten is goed, maar dit is al de tweede keer dat er dermate veel gevloek en gedoe uit de keuken komt dat wij hier niet terug zullen komen. Ik weet niet wie hier de leiding in de keuken heeft maar diegene kan wel een les “hoe ga ik met mijn collega’s om” gebruiken..
Onderstaande review verbaasd mij. Wij hebben juist hele goede ervaringen met restaurant de Gouden Molen. Ook de eigenaar neemt altijd de tijd om een praatje met je te maken. Het interieur is sfeervol en past bij het hotel/restaurant. Eten is altijd goed, locatie top! Ik vind het niet gepast, zoals. in onderstaande review, een persoonlijke situatie te benoemen. Hoe leuk is het juist dat je dochter in dit familiebedrijf mee werkt! Groetjes Adrie
Een kwartier gewacht totdat ze ons opmerkten en we konden bestellen. Erg klein pistoletje voor de prijs die je ervoor betaald. Vluchtige bediening. Voor het afrekenen zelf naar binnen. Personeelstekort? En prijs/kwaliteit onder de maat helaas.
Mooi groot terras. Zeer lekker, verzorgd 4 gangen menu met eventueel aangepaste wijnen. Maar geduld is een schone deugd, 3 uur is lang, ook al is het er aangenaam zitten.
We hebben hier alleen een drankje en wat bitterballen genomen. De bediening was super vriendelijk en alert, de bitterballen waren van wat mindere kwaliteit en half leeg, maar ach, dat mocht de pret niet drukken.
Laadpunt voor je Escooter, helemaal top. Jammer dat je niet op de dijk kon genieten van een kopje koffie, vanwege personeelstekort. Dan maar op het terras aan de zaak.
Zeer vriendelijk onthaal , toffe locatie, de keuken biedt kwalitatieve grondstoffen maar mist smaken en vakkennis.
Dit fietshotel in Rossum Nederland is een echte aanrader. Kamers heel netjes, goede accomodatie, mooi zicht op de Waal. Er is geen lift, wel steile trap dus indien wat minder mobiel hier rekening meehouden. Haardroger te vragen aan receptie. Afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fiets. De gerechten van het restaurant zijn zeker een aanrader, heel verfijnd en betaalbaar. Parkeren: Voor klanten ruime parkeermogelijkheid. Rolstoeltoegankelijkheid: Hotel niet voor minder mobiele personen geen lift.
Net achter de dijk een heerlijk terras met glazen dak en zijwanden. Daar even wat gedronken en een snack geconsumeerd.
Leuke plaats om iets te drinken of te eten Vriendelijk personeel en goede bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid