facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Koetshuis

Het Koetshuis

Info

Het Koetshuis maakt er een feest van.
| Trouwen | Vergaderen | Feesten | Borrel | GroepsDiner | GroepsLunch | High Tea | Receptie |

Geschiedenis

Het Koetshuis, waar waardevolle herinneringen beginnen. Ben je op zoek naar een sfeervolle en intieme locatie voor je huwelijksdag, feestavond of vergadering? Bij het Koetshuis ben je aan het juiste adres.

Of je nu met 4 personen wilt vergaderen of alle onderdelen van je huwelijksdag op 1 locatie wilt onderbrengen, wij kunnen je helpen om van je evenement, feest of bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Huwelijksvoltrekking
Het Koetshuis is trouwlocatie voor de gemeente Rotterdam, specifiek voor de deelgemeente IJsselmonde. In het Koetshuis kan getrouwd worden van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur ’s ochtends tot en met 20.00 ’s avonds.

Recepties en Borrels in het Koetshuis
Geef je gasten de kans om je te feliciteren in een feestelijke omgeving. Of je de receptie nu gepland hebt staan na het burgerlijk of kerkelijk huwelijk of je wilt de mensen ’s avonds de gelegenheid geven om je te feliciteren? Het Koetshuis is een fantastische locatie om de huwelijksreceptie te organiseren.
Van koffie en thee met gebak tot een uitgebreide borrel met bittergarnituur; samen zorgen we ervoor dat het je gasten aan niets zal ontbreken.

De invulling van jullie receptie doen we natuurlijk samen, want de dag moet precies zijn zoals jullie voor ogen hebben. Uiteraard hebben wij suggesties. Op die manier hoef je niet alles zelf te bedenken!

Dansen en feesten in het Koetshuis
Een knalfeest met je vrienden en familie? Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor je spetterende bruiloftsfeest ben je bij ons zeker aan het goede adres.Het Koetshuis is namelijk een fantastische feestlocatie! Wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de sfeer en de service. U zorgt voor de gezelligheid. Met deze combinatie kan uw feestavond niet meer stuk. Eventueel helpen we je ook met de muzikale invulling.

Feestavonden tot 240 personen zijn voor ons geen enkel probleem. Ben je met meer gasten? Dan kunnen we de locatie zeer eenvoudig uitbreiden middels tenten.

Dineren in het Koetshuis
Intiem met een klein gezelschap of juist met een grote groep?Uiteraard is het in het Koetshuis mogelijk om te dineren. Zowel uitgeserveerde diners als buffetten kunnen door ons georganiseerd worden.

Wij kunnen helpen met meerdere suggesties zowel in diner als buffetvorm. Denk je aan een uitgebreid luxe 5 gangen diner of juist aan een simpel buffet met saté, rijst en salades? Wil je liever een tapasbuffet of een barbecue? Het Koetshuis kan aan alle wensen voldoen! Hebben wij niet de juiste suggestie paraat? Dan maken we er één op maat!

Uiteraard denken wij ook aan de kleintjes. Voor kinderen tot 11 jaar serveren wij (indien gewenst) een kindermenu!

Kerkelijke inzegening
Wilt u uw huwelijk ook kerkelijk laten bezegelen? Dat kan in de naastgelegen Adriaen Janszkerk!



"Het Koetshuis is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het bijzondere pand heeft een heel eigen karakter en zowel binnen als buiten een sfeervolle uitstraling. Het prachtige terras biedt extra mogelijkheden. Allemaal ingrediënten om van een evenement – groot of klein - iets speciaals te maken.Zo is het een officiële trouwlocatie. Worden er vergaderingen gefaciliteerd. Is het een ideale plek voor personeelsfeesten en familiereünies. Alles precies zoals u dat wilt. Voor de uitvoering staat ons warm en professionele team garant. Aan u de keus."
Adres: Kasteelweg 53, 3077 BN Rotterdam
Telefoonnummer: +31104837402
Stad: Rotterdam
Route: Kasteelweg 53
Postcode: 3077 BN



op zoek naar gerelateerd: Kosten Koetshuis Rotterdam, Koetshuis Goes, Trouwlocaties Rotterdam, Koetshuis Leiden, Koetshuis Biddinghuizen, Burgerzaal Rotterdam, Parkeren Koetshuis Rotterdam, Kasteelweg 53 rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vertrekhal De Vertrekhal 8 km De Vertrekhal
Recensies
Mooie locatie. Vooral voor bruiloften. Ik heb met veel plezier hier voor de tweede keer maar ook op plekken in de omgeving gefotografeerd. Klantvriendelijkheid personeel kan wat mij betreft nog wat aan gesleuteld worden.
Wij hebben al een paar keer een bruiloft gefotografeerd bij Het koetshuis. Het bevalt ons daar erg goed. Zo was de bruiloft buiten een succes maar ook binnen is het erg mooi voor de ceremonie en niet te vergeten het feest! Het ligt aan een drukke weg maar eigenlijk is daar niets van te merken al je er bent. Het is een fijne rustige locatie in Rotterdam die ook met de watertaxi goed te berijken is. Wij fotograferen er graag bruiloften!
Vandaag mocht ik de bruidstaart leveren hier werd meteen geholpen met m'n vragen en kon de taart netjes achterlaten dank jullie wel namens Cake Rotterdam
Gisteravond geweest, familie had er trouwfeestje, zet de #navigatie aan om er te komen, in het donker gereden, paar moeilijke onoverzichtelijke bochten met fietspaden en zo, je rijd een woonwijk in, ineens is daar de feestlocatie. Omdat het donker was kon ik niet zien of er ergens een #parkeerterrein is, het was nog niet zo druk, maar de auto kwijt kunnen was wel een uitdaging. Om binnen te komen heb je eerst een afstapje, en dan weer een opstapje. Als je slecht ter been bent is dit wel een dingetje. Binnen ziet er stijlvol en gezellig uit. Personeel is #alleraardigst en zeer pro actief. Heb geen moment zonder drank gestaan. Als je de locatie kan vinden een absolute aanrader om een feestje te bouwen. De DJ had niet in de gaten dat de zaal niet echt groot was, die zette het volume even goed aan. Toen was voor mij de lol er wel af. Leuk detail is dat er aan de feestzaal een ander vertrek was waar je wel met elkaar kon praten en dat daar in die ruimte een bar was.
Populaire, gezellige trouwlocatie. Nadeel: er staan dikke palen in de zaal, waardoor een dansfeest moeilijker los komt. Je krijgt iets meer 'groepjes' ipv een groot feest. Verder is alles top geregeld hier.
Leuke locatie voor een feestje. Aardig personeel met goede bediening.
Moeilijk te bereiken met ov voor de rest goede verzorging en genoeg ruimte.
Mooie gelegenheid, vriendelijk personeel en prachtige omgeving
Hele lieve bediening, fantastisch eten en leuke locatie
Een zeldzaam fraaie trouwlocatie! Dat is wat het Koetshuis is. Een deel van de grote indrukwekkende trouwzaal voor dans en muziek en, gescheiden door de bar, aan de andere kant van de zaal een rustige bijpraat ruimte. Boven een prachtige eetruimte én balkonnetje voor de beste foto's. Ideaal, voor ieder wat wils. Daarnaast heerlijk gegeten voor het feest. Een compliment voor de goedlachse mannelijke bediening, de dames daarentegen zouden wat vriendelijker mogen zijn, zeker bij de ontvangst. Hoe dan ook; een toplocatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid