facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kleinvak

Het Kleinvak

Info

www.hetkleinvak.nl

Adres: Oerdijk 80, 7433 AD Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570631987
Stad: Schalkhaar
Route: Oerdijk 80
Postcode: 7433 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Artanko Dé grootste Décopatch en Foam Clay specialist van Nederland Artanko Dé grootste Décopatch en Foam Clay s... 231 meter Artanko is De grootste Decopatch specialist, Artepatch dealer, Foam Clay dealer, Pano...
Recensies
Leuke winkel met veel hobbymogelijkheden. Je wordt deskundig geholpen en helpt je voort wanneer je ergens niet uitkomt.
Een aanrader voor zowel de beginnende die wat wil maken tot gevorderden. We werden super vriendelijk geholpen. Wilde iets nieuws proberen. Mijn kleine kreeg zelfs wat mee. Op dat moment vond hij de selectie knopen leuker.
Dit heerlijke winkeltje mag nooit verdwijnen. Alles wat je nodig hebt voor je handwerken. En heeft ze het niet, dan weet ze iemand die het wel heeft of haalt ze het voor je in huis.
Vriendelijk, denkt mee, ruim assortiment.
mooi materiaal vriendelijke mensen aan de kassa en erg behulpzaam
Leuke winkel voor handwerk spullen ,als je hier niet vindt dan is het niet tekoop. Vriendelijk personeel die denken in mogelijkheden.
Heel leuk winkeltje met een hele kundige winkelmevrouw die met je meedenkt in mogelijkheden en advies. Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens.
Fantastische winkel, staat helemaal vol met spullen maar je hebt er van alles, je wordt er fantastisch geholpen,fijne mensen
superfijne winkel hebben alles op t gebied van handwerken en hobbymaterialen. Ik woon helaas te ver weg om regelmatig in de winkel rond te neuzen, waar van alles te bewonderen is en leuk om ideeen op te doen.Als ik spullen nodig heb en deze bestel dan heb ik ze zeer snel per post in huis zodat ik toch snel aan de slag kan. Een echte aanrader voor iedereen die van handwerken en knutselen houdt !
Heerlijke winkel met zeer uitgebreid assortiment voor hobby en voor naaigaren .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid