facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Klaverblad

"Sinds 2023 geen restaurant meer aanwezig. Restaurant is omgebouwd naar een vakantiewoning."
Adres: Holstweg 41 , Olst 8121 RX, NL
Telefoonnummer: 0570 561 373
Stad: Olst
Route: Holstweg 41
Postcode: 8121 RX



op zoek naar gerelateerd: Boerencamping Olst, Minicamping Klaverblad, SVR camping aan de IJssel, Camping Wijhe Olst, Zoover camping Het Klaverblad, Camping Zwolle aan de Vecht, Camping Deventer aan de IJssel, Boerencamping Zwolle
Recensies
Prachtige camping met gemoedelijke eigenaar. Alles brandschoon en tot in de puntjes verzorgd. We hebben met ons tentje op een prachtig tentveld gestaan en gebruik gemaakt van de picknick tafels.
Een hele nette en hele rustige camping, met zeer schoon sanitair en veel ruime plaatsen. Beheerd door een vriendelijk echtpaar, die tijd neemt om dingen uit te leggen. Al had de camping voor ons een wat te hoog "we zijn er bijna" sfeer, het is er prima verblijven. Helaas weinig schaduwplekken. Er waren geen kinderen, en dat is ook wel eens lekker. Voor wie rust zoekt in een mooie afwisselende omgeving, raden we dit echt aan.
Zeer verzorgde rustige camping. Sanitair en sanitairgebouw zijn altijd brandschoon. Daar er op deze camping bijna niets voor kinderen te doen is bestaat het grootste gedeelte van de gasten uit 55+. Maar daar komen de meesten, net als wij, waarschijnlijk ook voor. Verder niets dan lof voor de eigenaren want zo'n mooie nette en verzorgde camping zie je maar zelden. Gras mooi gemaaid, heggen netjes geknipt. Alles ziet er superstrak uit. Het is er verder erg rustig want van de nabijgelegen wegen en spoorlijn heb je geen last. Ook de omgeving van de camping is prachtig. Voor fietsers zijn de fietsknooproutes aan te raden. En Deventer is echt een bezoekje waard. Wat een mooie gezellige stad. Vanaf de camping prima per fiets te doen. Al met al voor ons een reden om volgend jaar weer terug te gaan 3e jaar.
Geweldige camping, mooie grote plaatsen. Super schoon en prachtig sa itair. Mooie omgeving. Kom er zeker weer eens terug.
Keurig verzorgde en aangelegde camping. Rust!!!!!! Omgeving met veel mogelijkheden. Perfect en schoon sanitair. En niet te vergeten uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Super camping, lekker rustig, mooie ruime plekken ook voor de camper, erg proper. De gastheer en gastvrouw erg vriendelijk en behulpzaam. Douches en toiletten mooi en proper. Alles aanwezig. Bij aankomst krijg je een map met veel zaken uit de buurt, geweldig fietsgebied. Deventer en Zwolle met gemak binnen fietsafstand Kleine speeltuin aanwezig
Wij hebben enkele weken genoten van de rust op deze mooie, fijne camping. Uitstekend en superschoon sanitair. De eigenaren beheren alles perfect. Er zijn veel mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Wij gaan zeker terug.
Ruime kampeerplekken en wij hadden een prachtig uitzicht over het weiland. Onze caravan werd met tractor op plaats gezet, dit gebeurde heel netjes allemaal. Mooie wandel en fietsroutes in de omgeving. Duursche Waarden is een aanrader op 5 min afstand van camping. Keurig, schoon en goed onderhouden sanitairgebouw. Leek net nieuw maar was het niet. Deventer, Zwolle en Zutphen op korte afstand. Genoeg te ondernemen in de omgeving. Kijk voor ons verblijf op ons YouTube kanaal: Kamperen met Alie en Nellie. Dan krijgen jullie een nog beter beeld bij deze camping
Bijzonder mooie camping met alles erop en eraan. Perfecte sanitaire voorzieningen en gastvrije ontvangst.
Heerlijke rustige camping met royale plaatsen, brandschoon toiletgebouw en zeer vriendelijke eigenaren. Veel fietsroutes om de omgeving te verkennen, een grote aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid