facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Keldertje

Het Keldertje

Info

't Keldertje organiseert elke maand een activiteit voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Het is onderdeel van de Gereformeerde Kerk in Doornspijk.

Geschiedenis

’t Keldertje is een activiteitenteam dat één keer per maand een activiteit verzorgt voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar. Dit is voor jeugd van onze gemeente, maar ook van daarbuiten. We proberen om en om een activiteit binnen en buiten de kerk te doen en komen altijd bij elkaar in het zaaltje onder de kerk: ’t Keldertje.

Ons doel is om jeugd van de kerk samen te laten komen en leuke dingen te laten ondernemen. Een bijbelstudie is niet aan de orde, daarvoor zijn andere clubs binnen de kerk. Wel proberen we door onze manier van doen en laten en onze omgang met de jeugd te laten zien waar wij voor staan. Wil je toch een serieus gesprek? Dan staan wij daar altijd voor open. We willen bovenal met elkaar een gezellig avond hebben.

Adres: Zuiderzeestraatweg West 84, 8085 AH Doornspijk
Stad: Doornspijk
Route: Zuiderzeestraatweg West 84
Postcode: 8085 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Open Deur Diensten Doornspijk Open Deur Diensten Doornspijk 0 meter Fijne kerk om te zingen. Niet mijn thuiskerk maar ik kom er graag.
Gereformeerde kerk Doornspijk Gereformeerde kerk Doornspijk 0 meter Erg gastvrije omgeving. Mooi gebouw. Goede diensten.
Kids Event Elburg Kids Event Elburg 15 km Vakantie Bijbel Week Elburg
Recensies
Erg lekker gegeten. Wel enorm lang zitten wachten op de menukaart bijna 30 minuten Eten Smaakt goed en de porties zijn royaal. Het eten staat ook snel op tafel. Bovendien erg betaalbaar.
Wij waren er met een gezelschap. Goed eten, echt veel keuze en nette prijs voor een 3 gangen menu. Patat als bijgerecht geserveerd ging in een zak voor 4 personen tegelijk, netjes dat het personeel meerdere keren uit eigen beweging vroeg of er eventueel extra geserveerd moest worden. Lange tijdsinterval tussen de gangen voor ons geen probleem omdat wij met een groep iets te vieren hadden maar als dit in alle gevallen zo is dan kan ik me voorstellen dat dit voor sommigen te lang duurt
Eenvoudig restaurant in het centrum van Boskoop. Simpele menukaart met betaalbare gerechten, bijvoorbeld een driegangenmenu voor minimaal 22 euro en lunchgerechten rond 9 euro april 2022. Personeel is vriendelijk. Gratis parkeerterrein op enkele minuutjes lopen.
Lekker eten gezellig tentje! Werkte eerst met een tijdslot maar mochten naarmate de avond vorderde blijven zitten omdat er ruimte was. Super vriendelijk en snel personeel. Ik ga zeker nog een keer terug!
Vanavond met 4 personen uit eten geweest bij 't Keldertje. Op de menukaart stond een 3 gangen menu. Hier gebruik van gemaakt. Het eten was echt heerlijk klaargemaakt en op een leuke wijze gepresenteerd. Bediening was ook echt super en er werd rekening gehouden met de tijd tussen de bediening van de gangen. Heerlijke avond gehad !
Leuke ervaring Ondanks drukte Snel geholpen Werden zelfs gevraagd of we al Aan het hoofd gerecht toe waren Wijn mag beter Bedankt voor de leuke avond
Lekker gegeten voor een nette prijs. Kelder was behoorlijk vol en daardoor lawaaierig, dat maakt een normale conversatie lastig.Eten: 4/5
Het eten was goed en niet duur alleen de plek waar we zaten was aan de krappe kant
Lekker eten voor een betaalbare prijs. Het drie gangen menu kost 22,95. Bediening is prima. Best snel je eten geserveerd ook als het druk is.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Wel ruime porties qua vlees. Maar de salade was ze vergeten en 1 zakje patat met zijn 4en was wel weinig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid