facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kattegat

Het Kattegat

Info

't Kattegat is een Wijkcentrum met leuke activiteiten voor alle leeftijden.
Tevens word het ook verhuurd voor vergaderingen en andere activiteiten.

Geschiedenis

Om mensen attent te maken wat er zoal in het wijkcentrum gebeurd, Er zijn activiteiten voor alle leeftijd groepen. Er kunnen door u zelf ook activiteiten georganiseerd worden. Bijna alles is mogelijk behalve feesten van privé aard.



"'t Kattengat is onderdeel van Stichting Maatvast Haarlemmermeer"
Adres: skagerrak 328, 2133 DX Hoofddorp
Telefoonnummer: +31235633276
Stad: Hoofddorp
Route: skagerrak 328
Postcode: 2133 DX


Recensies
Leuke knutselclub voor kinderen op woensdagmiddag. 1 euro entree, inclusief limonade. Van 13.30 tot 15.30
Gunstig gelegen wijkcentrum waar vereniging hun bijeenkomsten kunnen houden, ondersteund door vele vrijwilligers die je als gastheer of gastvrouw ontvangen.
Gezellig wijkcentrum waar veel activiteiten plaatsvinden
Bij het repair café geweest om een naaimachine na te laten kijken. Wat wordt dat professioneel gedaan! Men is behulpzaam naar bezoekers en ook onderling. Mooie, ruime zaal en alles op 1,5 meter afstand.
Op zaterdag eten in het Kattegat was erg gezellig en er was heerlijk Grieks gekookt
Hier naartoe gekomen voor een open dag van modelbouw club VMWH. Aan de weg-kant geparkeerd... ...waar is nou toch die ingang dan???? Geen enkel bord te zien... ....enige optie is helemaal om het gebouw heen te lopen... Best nog een eindje... Maargoed helemaal aan de andere kant van het gebouw is dan de ingang... Eenmaal door de deuren wordt ik dan wel weer blij van de leuke ruimte waar je binnenkomt... Recht ertegenover zit gelijk de koffiehoek, links een biljard. Je ziet wel dat het allemaal van een gedateerd ontwerp is... Voor de open dag is het verder een keuke ruimte. Van links naar rechts zie je de standjes en als je je omdraait gelijk een doorkijk naar de grote ruimte erachter waar ook de modelbouwers een plekje hebben gevonden. Al met al best oke dus.
Dit is het buurtcentrum van de Bornholm. Erg veel activiteiten voor jong en oud. Kinderdisco, biljarten, bridgen en nog veel meer. Ga niet alles benoemen. Kijk maar op de website of beter nog de Facebook pagina. Als je hier in de buurt woont en je bent hier nog nooit binnen geweest, mis je echt wat.
Fijne plek om mensen te ontmoeten
Top lokatie m'n nm voor senioren
Wijkcentrum met zeer betrokken mensen. Voor vrijwel iedereen is er wat te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid