facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kantoor van Nu

"Onze coaching zorgt ervoor dat je weet wat jou onderscheidt, dat je jezelf daarmee voluit durft te verbinden met je werk en je collega's. Je kunt je werkgeluk vergroten door dichter bij jezelf, jouw motivatie en talent te zijn.Dan ga je niet over je eigen grenzen en harder werken om gezien te worden, maar helpen wij je te leren veerkrachtig en communicatief sterk te zijn met het unieke talent dat je nu al hebt. Hierdoor ontwikkelen en groeien mensen en organisaties duurzaam.Je kunt ons vragen voor coaching en training op maat. Wij creëren onze sessies dus op aanvraag voor jou of jouw bedrijf.Het Kantoor van nU Coaching Gouda"
Adres: Peperstraat 20 , Gouda 2801 RE, NL
Telefoonnummer: 0182 748 734
Stad: Gouda
Route: Peperstraat 20
Postcode: 2801 RE



op zoek naar gerelateerd: het kantoor van nu trouwen, ontslagcafe gouda, peperstraat 20 gouda, inspiratiehuis gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HSP coach | Maaike Kruijsen HSP coach | Maaike Kruijsen 454 meter De coaching van Maaike heb ik ervaren als zeer waardevol. Al vanaf het eerste contact...
Recensies
Anke kan door haar manier van werken snel tot de kern komen. Zij heeft me geholpen om mijn verhaal richting mijn klanten sterker neer te zetten en hierin ook mijn persoonlijke waarden meer naar voren te laten komen. De gesprekken met haar hebben mij veel waardevolle inzichten gegeven waar ik heel concreet direct mee aan de slag kon. Ik kijk er positief en geïnspireerd op terug!
Anke Meerding van het Kantoor van nU heeft mij uitstekend begeleid bij gesprekken over nieuwe plannen en inzichten. Vakkundig en persoonlijk. Top
Werken met Anke Meerding is alsof je werkt met een engel op deze aarde. Ik heb als deelnemer meegedaan met het Maandag Ochtend Café. Tijdens dit traject heeft ze ons als groep en als individu enorm weten te inspireren om op zoek te gaan naar de talenten bij onszelf. Ondertussen heb ik een hele leuke nieuwe baan en ben ik gestart met een opleiding waar ik al jaren over twijfelde. Dankzij Anke heb ik weer durven voelen wat goed voor mij en en waar ik blij van wordt.
Ik heb bij Anke Meerding van het Kantoor van Nu een coachingstraject ‘motivatie en persoonlijke effectiviteit’ gevolgd. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Anke. Ik ben onder de indruk van de manier waarop zij rustig, inlevend en vakkundig te werk gaat. Anke speelde daarbij vaak in op de actuele thema’s die ik inbracht maar bewaakte ook de grote lijn waarbij we kwamen tot mijn motivatie kompas. Haar bevindingen, aanbevelingen én onze persoonlijke gesprekken, zijn belangrijk geweest voor mijn proces van bewustwording.
Anke heeft voor mij een SIMA motivatie-analyse opgesteld waar drie centrale drijfveren in staan beschreven. Hierdoor ben ik erachter gekomen wie ik ben en waar ik energie van krijg in mijn werk. Motiverende onderwerpen, omstandigheden en werkverhoudingen geven mij richting bij het solliciteren. Het coachtraject heeft daarnaast bijgedragen aan een open-mindset, het kennen van mijn idealen en kennis van de arbeidsmarkt. Anke heeft mijn unieke talenten helder gekregen! Inzichten waar ik gedurende mijn gehele loopbaan profijt van zal hebben.
Ik heb het motivatie onderzoek van Anke als erg waardevol en zeer prettig ervaren. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn drijfveren, vaardigheden en onderwerpen die mij boeien, en waaronder ik het beste werk en gemotiveerd word. Hierdoor kan ik beter beslissen en gerichter onderzoek verrichten voor het verdere verloop van mijn loopbaan.
Via mijn werk kreeg ik de mogelijkheid om 3 coaching-gesprekken te volgen bij Anke. Hoewel ik zelf niet direct een duidelijke coach-vraag had, zag Anke al snel toch heel goed waar voor mij persoonlijke groeimogelijkheden zitten. Dit heeft mij geholpen om zelfverzekerder te zijn in de functie waarin ik zit en ook in persoonlijke contacten merk ik dat dit me zeker heeft geholpen om zelfbewuster in het leven te staan.
>Het Kantoor van nU zet je op het spoor van jouw toekomst< Bij Anke heb ik een motivatietraject gevolgd. Door haar scherp luisterend oor weet ze de juiste vragen te stellen en de kern te raken. De fijne en warme gesprekken hebben voor mij niet alleen concreet geleid tot goede betere loopbaankeuzes, maar ook bijgedragen aan een beter begrip van mijzelf. Ik raad iedereen aan om eens binnen te stappen. Je gaat altijd weer rijker weg dan dat je binnenkwam.
Vertrouwd, professioneel en zeer waardevol. Zo heb ik de gesprekken ervaren bij Het Kantoor van Nu. Allereerst wordt er op persoonlijk vlak met je aan de slag gegaan. Zo leer je jezelf nog beter kennen. Vervolgens wordt gekeken hoe jij op werkgebied het beste in je kracht ingezet kan worden. Dit heeft mij enorm geholpen bij het kiezen van de richting in mijn carrière.
Hele fijne plek voor vergaderingen en lezingen! Diverse malen als toehoorder aanwezig geweest, fijne akoestiek, goede zitplekken en prima faciliteiten. En eenmaal als spreker zelf daar gestaan en ook dan een goede ervaring. En fijne locatie in de binnenstad, waardoor een nazit in een café in de buurt ook goed mogelijk is. Ik kom er graag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid