facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kabinet

Het Kabinet
Adres: Lange Houtstraat 15, Den Haag
Telefoonnummer: +31702124222
Stad: The Hague
Route: Lange Houtstraat 15



op zoek naar gerelateerd: het kabinet outlet, het kabinet betekenis, het kabinet kasten, het kabinet klantenservice, het kabinet korting, het kabinet interieuradvies, het kabinet dressoir, het kabinet eetkamerbank
Recensies
Zaterdagavond hebben we hier heerlijk gegeten. De sfeer is prima in dit restaurant. De inrichting spreekt ons ook aan. De bediening is vriendelijk en vrolijk. Het diner, we namen drie gangen, was heerlijk. Geen ingewikkelde gangen, gewoon lekker eten. Waard om nog een keer te komen!
Eerste gang tijdens onze walking diner Den Haag. Kregen er zelfs een welkomstdrankje bij en de gerechtjes waren heerlijk. Mochten gewoon van de kaart kiezen. Super vriendelijke bediening.
Heerlijk gegeten & top personeel, die ondanks de drukte alles in de gaten hielden, oogcontact maakte en tijd voor een persoonlijke benadering hadden. Absolute aanrader!
super lekker eten in aangename omgeving met en nog aangenamere gastvrouw. Haar enthousiasme is erg aanstekelijk!
Centraal gelegen Geen uitgebreide kaart. Maar prima prijs-kwaliteitsverhouding, en allerhartelijkste ontvangst en ontspannen sfeer.
Teleurstelling! Prima lokatie, prettige bediening. Alleen eten teleurstellend, fantasieloos, slecht bereidt en smakeloos. Jammer!
Het was voor ons, mijn vrouw en ik, weer voor het eerst "uit eten!" Het ontvangst was hartelijk en uitnodigend! Het eten was heerlijk! Wij hebben genoten! Dank aan Nicky- Jay voor haar inzet, geduld en gezelligheid!
Via Socialdeal een wandelarrangement geboekt in coronatijd. Goede bak koffie voor vertrek, eten mee voor de lunch broodje rosbief en een goed gevulde wrap, flesje drinken en citrusfruit. Bij terugkomst een biertje/wijntje gedaan. Was erg leuk. Prima middag gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid