facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Kabinet

Het Kabinet

Info

Zie voor meer info: www.hetkabinetfestival.nl

Adres: Zuiderlaaik 1, 1511 BX Oostzaan
Stad: Oostzaan
Route: Zuiderlaaik 1
Postcode: 1511 BX



op zoek naar gerelateerd: het kabinet outlet, het kabinet gouda, wat is het kabinet, het kabinet interieuradvies, het kabinet den haag, wie zitten er in het kabinet, het kabinet kasten, het kabinet vtwonen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
allmusic.nl allmusic.nl 2 km allmusic.nl levert library muziek voor al je videoprodukties
Het Noord-Hollands Harmonie Orkest Het Noord-Hollands Harmonie Orkest 2 km Het Noord-Hollands Harmonie Orkest. Onder leiding van Thomas Eveleens.
Bubbles and Beads Bubbles and Beads 2 km GEZELLIG EN CREATIEF KNUTSELEN, VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN - Workshops sieraden on...
Recensies
Heerlijke plek om te wandelen uit te waaien of kanoen
Wat een prachtig gebied. Mtb routes, klimpark, zwemwater, bootje varen, het kan er allemaal. GenietenBezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Geweldige locatie om te duiken maar ook voor alle soorten van recreatie
Dit 650 ha. grote gebied neemt een unieke positie in binnen Waterland en heeft als enige recreatie- en natuurgebied in Nederland een Natura 2000 status.
Nala heeft de tijd van haar leven gehad. De fotos spreken voor zichzelf
Prachtig gebied en heerlijk om in te verdwalen; mooie afwisseling tussen complete rust en voorzieningen. Speeltuin: Meerdere speeltuinen Toiletten: Op meerdere plekken aanwezig Picknickgebied: Genoeg plek om te picknicken!
Om te recreëren in de stilte en het groen onder de Noord-Hollandse luchten met vergezichten over water en polder. Wandelen, fietsen, varen en zwemmen op slechts 10 minuten van de stadse drukte van Amsterdam.
Mooie plek om met je hond te wandelen, kunnen daar goed socialiseren.
Erg genoten van de natuur in Het Twiske. Warme herfstkleuren komen al tevoorschijn. De mooie paddestoelen zijn prachtig! Geniet er van zolang als het kan. Wees zuinig op onze mooie pure natuur.
Prachtig natuur gebied ! Fietsen, hardlopen, wandelen ect ect er zijn tal van mogelijkheden. Genoeg mogelijkheden ook voor op het water. Het is er Heerlijk rustig en plek voor iedereen. Parkeren zijn er ook tal van mogelijkheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid