facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Jachthuis Residence

Het Jachthuis Residence

Info

Het Jachthuis BungalowPark is het best bewaarde geheim van de Utrechtse Heuvelrug! Een prachtig onderhouden en rustig gelegen bungalowpark.

Geschiedenis

Tijdelijk wonen midden in de natuur, Thuis bij Het Jachthuis Residence.

Dat biedt Het Jachthuis Residence, het best bewaarde geheim van de Utrechtse Heuvelrug. Een geheim dat we graag verklappen, omdat u zich zeker thuis voelt in één van onze fraaie bungalows of gezellige appartementen.

Bij Het Jachthuis is het thuiskomen in Soesterberg. Gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug, vindt u diverse bungalows geschikt voor het vieren van een heerlijke vakantie. Onze hoogwaardige service in de rustieke omgeving garanderen een fantastisch verblijf.

Onze exclusieve villa’s en comfortabele bungalows zijn een perfecte basis voor vele uitstapjes of voor eindeloze wandelingen en fietstochten op de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk shoppen, dineren of cultuur snuiven in de vele winkeltjes, restaurants en musea in de historische stad Amersfoort, maken uw vakantie compleet. Voor kinderen biedt Het Jachthuis ook tal van mogelijkheden. Dolfinarium Harderwijk, Dierenpark Amersfoort en Walibi Holland, zijn binnen 5 tot 40 minuten bereikbaar.

Ook voor langer verblijf is Het Jachthuis uitermate geschikt. Voor overbrugging gedurende uw verhuizing of verbouwing. Of voor de huisvesting van uw (zakelijke) gasten. Het Jachthuis Residence is u graag van dienst.

Adres: Amersfoortsestraat 126b, 3769 AN Soesterberg
Telefoonnummer: +31 (0)33 461 93 69
Stad: Soesterberg
Route: Amersfoortsestraat 126b
Postcode: 3769 AN



op zoek naar gerelateerd: Jachthuis Soesterberg eigenaar, Mark van der Poll Jachthuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schäfer Campers en Caravans Schäfer Campers en Caravans 3 km Dit is een keurig en betrouwbaar familiebedrijf waar wij al sinds 2009 klant zijn. We...
Veca chalets Veca chalets 3 km Wij zijn een bedrijf met ruim35 jaar ervaring op het gebied van Sta-Caravans en Chale...
Nordic Delights Nordic Delights 4 km Touroperator voor flinsterende reizen naar de Nordic, Arctica & Antarctica: wij verzo...
Rick Gedink, persoonlijk reisadviseur Rick Gedink, persoonlijk reisadviseur 4 km Welkom! Ik ben Rick Gedink, jouw persoonlijke reisadviseur, deel je vakantiewensen m...
Recensies
Een goede plek om de sleur van alle dagen te verwerken. Vlakbij de stad maar het voelt een eind weg.
Aanrader als het om relocatie gaat.
Mooi park. Goed onderhouden, lekker rustig. Hele mooie huisjes, schoon, nieuw, van alle gemakken voorzien en gezellig. Ook de eigenaren en medewerkers zijn erg vriendelijk en service gericht.
Prima park, ook al zijn ze het nu aan het verbouwen/upgraden... Fijne mensen die het managen, goede service... Mensen van het park denken met je mee! Uitstekend park in een prachtige en rustige omgeving.
Leuk park met mooie nieuwe lodges! Genoten van de omgeving en wandelen in Soesterberg.
gezellig park met mooie huisjes.
Mooi gezellig park
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid