facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Huys van Frederik Hendrik

Info

In het Huys van Frederik Hendrik kunt heerlijk à la carte dineren in een gemoedelijke sfeer.

Geschiedenis

In het Huys van Frederik Hendrik kunt heerlijk à la carte dineren in een gemoedelijke sfeer. Maar ook voor feesten, vergaderingen en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Verder hebben wij in de zomermaanden ook een tuinterras en voorterras waar u lekker kunt lunchen of borrelen. Prinsheerlijk genieten in het hart van de Vestingstad.



"Na tien jaar de befaamde FH’tjes geserveerd te hebben is er niet alleen een wissel van de eigenaar maar ook van het menu. Vanaf vrijdag 8 oktober 2021 zijn jullie van harte welkom in ons gerestylde, sfeervolle restaurant Frederik Hendrik.Kom genieten van het sharing dinner concept met een gezellige borrel! Onze kaarten zijn op deze pagina te vinden. Wij zijn geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 16:00 uur. U kunt reserveren via 0544-461691."
Adres: Markt 4-6 , Groenlo 7141 AA, NL
Telefoonnummer: 0544 461 691
moc.kirdnehkirederf@ofni
Stad: Groenlo
Route: Markt 4-6
Postcode: 7141 AA


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-00:00
Woensdag: 16:00-00:00
Donderdag: 16:00-00:00
Vrijdag: 16:00-00:00
Zaterdag: 15:00-00:00
Zondag: 15:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: frederik hendrik kosten, recensie frederik hendrik groenlo, het huys van frederik hendrik bv groenlo, stadschpomp groenlo, frederik hendrik menukaart, nieuw restaurant groenlo, restaurant groenlo, italiaans restaurant groenlo
Recensies
Hier oo 5 februari uit eten geweest. Het is een mooi conceppt waarbij je continu 2 gerechtjes kunt kiezen. En ke kunt daar onbeperkt eten voor een bast bedrag. En super lekker.Eten: 5/5
Het eten was heerlijk en gevarieerd. De bediening was vriendelijk en een leuke locatie. Als wij in de buurt zijn komen wij weer terug. Vegetarische menuopties: Ja en deze zijn ook heerlijk! Kindvriendelijkheid: Er is een leuk kindermenu voor een goede prijs. Parkeren: Bij de kerk kun je parkeren waarbij je de blauwe kaart kunt gebruiken. Het restaurant heeft zelf geen parkeerplaats.
Een van de betere restaurants in de regio, wel is het aan te bevelen van te voren te reserveren, wil nog wel eens voorkomen dat er anders geen plek is.
Geweldig gegeten en gedronken eigen gebrouwen bier in fraaie ambiance met vriendelijk personeel vanwege blessure moest ik been hoog, men regelde een krukje met kussen. Fijn dat wij met ons zessen een ronde tafel hadden, zo konden we de hele avond gezellig praten. Want eten bij FH is zeker een avondvullend programma. Aanrader.
is nu Mexicaans restaurant wat net is gestart. lekker gegeten. Paar opmerkingen. er zat een vies mes in het bestek pakketje. je verwacht dan een andere te krijgen. of sorry dat hoort niet. mes werd mee genomen en er kwam geen nieuwe. soep werd zonder lepel geserveerd. Een aantal nog zonder horeca ervaring personeelsleden. Nog een hoop te leren van de 2 wel horecatijgers die er rond liepen. eten en ambiance een 8. 2 horeca tijgers een 8.5 de rest kan na een inwerkperiode dat vast ook halen. Maar goed al met al heerlijk gegeten.
Het eten is geweldig! Echter, duurde het vrij lang voordat de nieuwe ronde weer werd geserveerd. Na vijf uur zitten hadden we een vol gevoel.
Service is uitstekend, werden bijvoorbeeld gevraagd of we naar een grotere tafel wilden met het gezin, gezien het speelgoed wat de kinderen kregen de ruimte innam : Eten is heerlijk, ook van alles voor kinderen op een aparte kinderkaart.
Lang niet meer geweest. Maar nogsteeds leuk om hier te eten, met een lekkere sfeer. Een kaart met mooie gerechten. In vergelijking met andere tapas restaurants is het geen hele uitgebreide en speciale kaart. Er staan een aantal bijzondere recepten op. En ook voor een vegetarier is de kaart ruim. Ik vond de fles wijn die we hadden wel duur. Een Tonino voor 20euro vond ik best aan de prijs. En een aanrader is om niet te laat te komen. Aan het begin van de avond komen de gerechten sneller dan aan het eind van de avond. Samen met vriendinnen heb ik genoten van een gezellige avond.
prima gegeten zaak was toen nog maar net open. personeel had nog wel wat sturing nodigEten: 5/5
Al een aantal keren geweest, erg lekker eten. Veel variatie en ruime keuze voor ieders wat. Bediening was vriendelijk en snel. Bedankt voor de fijne avonden, komen snel weer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid