facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Huis Met De Duivengaten

Info

Restaurant gevestigd in het centrum van Hoogeveen.
Fine dining / Street food 2.0 / Lunch / High tea

Geschiedenis

U kunt bij ons genieten van een ambachtelijke kop koffie met vers gebak,
een heerlijke lunch, een lekkere borrel met hapjes of een verrassend diner. Cadeau nodig? Geef eens een dinercheque! Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag!

Adres: Alteveerstraat 1 , Hoogeveen 7906 CA, NL
Telefoonnummer: 0528 278 266
ln.netagneviud@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: Alteveerstraat 1
Postcode: 7906 CA


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-22:00
Woensdag: 11:30-22:00
Donderdag: 11:30-23:00
Vrijdag: 11:30-23:00
Zaterdag: 11:30-23:00
Zondag: 11:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Hoogeveen
Recensies
Prima koffie. Lunch: 12-uurtje is aanrader. Pan pizza €9,50 niet. Mag de naam niet dragen, oogde als een grote 4 haps-cracker die slof was geworden doordat ie na even te zijn gestoomd, te lang in de keuken was afgekoeld doordat het pocheren van het ei van het 12-uurtje maar niet lukte. De kok had geen zin het mislukte broodje te vernieuwen blijkbaar, terwijl we de enige gasten waren. Beleg op de cracker goed. Kreeg een kop koffie met excuses ter compensatie. Tja. Hier komen wij dus niet weer. Volgende keer gewoon weer naar de overburen, het Schippershuus....
Heerlijk gegeten. Bediening was oke. Beetje rumoerig. Zeker de moeite waard. Keuze menu AH is goed.
Top avond gehad, prima wijnkaart. 4 sterren omdat de prijzen wat aan de hoge kant zijn, voor de hoeveelheid die uitgeserveerd wordt.
Super mooie locatie. Oud pand. Uitstraling. Klasse! Foto is een borrelplankje
We lieten ons vegetarisch verrassen door de chef voor het hoofdmenu. Wat ter tafel kwam bleek verrassend in de zin van: minimaal. In alle opzichten. Echt. Gekookte rijst, één gevulde portobello, een vingerbadje raita en een klein schaaltje curry. En dat voor twee personen. Wat een gebrek aan, fantasie, frivoliteit en generositeit. Dat je hiermee voor de dag wilt komen. Verzin er iets bij zeg...kleed het een beetje aan. Maak er een feestje van. We hebben dit direct aangegeven. Vraag aan ons: wilt u er misschien friet bij? Dat hebben we maar gedaan. We hadden niet echt grote trek. Maar we hebben beiden nogmaals een hoofdgerecht besteld. Want de smaak was niet verkeerd. Uiteindelijk zijn drie hoofdgerechten berekend. Ook de wijn wordt een beetje pover ingeschonken. Bij de betaling wilden we onze Dinerbon.nl verzilveren. Kon niet, terwijl het bedrijf toch vermeld staat op de website. Hoe kan dat? Ober ziet op website Dinerbon.nl dat het restaurant hierbij is aangemeld. Hij zegt te overleggen met eigenaar in de keuken. Blijkt dat bedrijf in februari is overgenomen. "We weten hier niks van, dus deze cheque kunnen we niet accepteren." Goede vrienden, ik wens jullie het allerbeste, maar we gaan jullie niet aanbevelen bij onze gasten.
Gegeten hier. Mooi gebouw, sfeervol van binnen. Vriendelijke jongeman in de bediening. Helaas houdt het hier bij op. Voorgerecht panpizza mag de naam panpizza niet dragen. Bodem was ontzettend taai. Als hoofdgerecht een brioche met pulled meat gekozen van de streetfood kaart. Broodje warm vlees van de friettent smaakt nog beter! En dat voor 18,75 euro! De gerechten aan de andere tafel zagen er overigens wel wat beter uit. Die gasten hadden denk ik van de andere kaart gekozen. Wij komen hier niet meer terug. Prijs - kwaliteit verhouding echt scheef.
Slechte prijs/kwaliteit verhouding. Taco's besteld, erg weinig, leek eerder voorgerecht. Duurde ook ontzettend lang voor we het eten kregen. 2 schaaltjes friet erbij, geen salade's etc. Erg karig allemaal. Geen aanrader!
Om te beginnen: overheerlijk eten. Wat dat betreft een echte aanrader. Waarom dan toch maar 3 sterren? Nou, hadden via een arrangement een 3-gangen-diner. Daaraan vooraf bestelden we brood met kruiden boter en wat te drinken. We kregen drinken, maar het brood hebben we niet gekregen. Toen ze het voorgerecht brachten en wij meldden dat we nog geen brood hadden gekregen konden we het alsnog wel krijgen, maar dat zou voor het voorgerecht moeten en niet tijdens of na. Vlak voor het hoofdgerecht bestelden we wederom drinken. Maar ook dat hebben we nooit gekregen. Toen we het superkleine schaaltje gebakken aardappelen van slechts een paar centimeter doorsnee zagen die we ook nog eens met 2 man moesten delen hebben we direct een portie patat bijbesteld. Die hebben we wel gekregen, echter 15 minuten na het hoofdgerecht. Dus: - geen brood gekregen - geen drinken gekregen - patat 15 minuten na het hoofdgerecht. Ter compensatie mochten we beide nog een kopje koffie van het huis, maar dat hebben we overgeslagen. We wilden liever naar huis :-
Heerlijk gegeten en gedronken! Verrassing menu is een aanrader. Er word goed rekeningen gehouden met dingen je juist of juist niet wenst. De borden zien er fantastisch uit en de bediening is goed in zowel het selecteren van de passende wijn als het hierbij uitgebreide verhaal over wijn. Voor €67,- pp was het absoluut de moeite waard! Wij komen terug!
Leuk restaurant met een gezellige sfeer! Tevens was het eten heerlijk. Wij kozen voor het verrassingsmenu en konden daarbij onze voorkeuren aangeven. Het waren lekkere en bijzondere gerechten die je doorgaans niet zo snel eet. Mooie opmaak van de borden en fijne bediening die de tijd neemt om uitleg te geven. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid