facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Hooghuis Heesch

Het Hooghuis Heesch

Info

Het Hooghuis Heesch is een kleine school voor vmbo en mavo, die streeft naar kwalitatief goed onderwijs en uitstekende resultaten. We werken met een gedreven team om alles uit onze leerlingen te halen wat erin zit.

Geschiedenis

We werken op een manier die bij deze tijd past, in stamgroepen. Leerlingen hebben hun eigen werkplek met boekenkluisje en computer. Dat voelt als thuis, vertrouwd en veilig. Onze leraren geven deels instructie en ze begeleiden zelfstandig werken. Hierin hebben we de optimale balans gevonden. Afgelopen schooljaar slaagde 98% van onze leerlingen.

Bij ons volgen alle leerlingen een zevende vak, maar ook een achtste of negende vak is mogelijk. We richten extra lestijd in voor taal en rekenen. In de onderbouw bieden we X-plore klassen aan. In onze schakelklas krijgen kinderen die speciale aandacht nodig hebben, extra begeleiding om later succesvol in te stromen in de gewone derde klas.

Onze leerlingen gedijen hier op school in een positieve leeromgeving vol kansen en mogelijkheden, die we met elkaar maken.

We ontmoeten je graag op onze school!



"Op Heesch voel je je meteen thuis. We werken hier niet alleen aan je schoolprestaties, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kent elkaar en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Zo leer je op een ontspannen manier. Daar word je gelukkiger van en dat is precies wat wij op onze school, samen met je ouders, willen bereiken. Zodat je na vier jaar, als je je vmbo-t+ diploma hebt behaald, met een tevreden gevoel terugkijkt op de school waarvoor je in groep 8 gekozen hebt."
Adres: Schoonstraat 34, 5384 AP Heesch
Telefoonnummer: 0412 - 224130
Stad: Heesch
Route: Schoonstraat 34
Postcode: 5384 AP


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Schoolgids Hooghuis Heesch, Hooghuis Zuid, Basisscholen Heesch, Hooghuis Stadion, Hooghuis Oss, Hooghuis ZuidWest, Hooghuis Ravenstein, Hooghuis proeflessen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oog voor het kind Oog voor het kind 243 meter Oog staat voor onderwijs, opvoeding en gezin. Oog is een praktijk voor onderwijsbegel...
Recensies
uhhhhh nee dankje heb er trauma’s aan
Een top school met leuke leerlingen en leraren super leuk
Heesch is misschien even groot als mijn duim
Geen geweldige school, maar het aanbevelen waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid