facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Hondenkeldertje

Het Hondenkeldertje

Info

Hondenspeciaalzaak in Oud-Beijerland Centrum, U kunt bij ons terecht voor verantwoorde voeding, snacks, speeltjes en meer.

Geschiedenis

Als je van je hond houdt, gezonde honden,- kattenvoeding, snoepjes en diervriendelijke speeltjes en accessoires, apporteer- en jachtsport. Merken: Yarrah Biologisch, FarmFood, ImperialFood, Natural Health, Natures Menu, Rogz, Becopets, Braaaf, DuoProtection



"Ons bezorggebied is heel de Hoeksche Waard, Nissewaard, Barendrecht, Goeree-overflakkee. En wij versturen uiteraard door heel Nederland.Bij ons kunt u terecht voor verantwoorde dierenvoeding voor honden. De merken die wij voeren zijn transparant in de ingrediënten en samenstelling. Zo weet u altijd wat u uw huisdier geeft.U krijgt bij ons persoonlijke aandacht en wij adviseren wij graag welke voeding het beste is voor uw huisdier. Dat kunnen brokken zijn, maar ook versvlees.Onze merken: FarmFood, ImperialFood, Renske, Yarrah, NaturalHealth, NaturesMenu, Braaaf, DuoDog, Rogz, Wolters, Happy-House."
Adres: Oostdijk 13, 3261 KB Oud-Beijerland
Stad: Oud-Beijerland
Route: Oostdijk 13
Postcode: 3261 KB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Imperial Food ActiCondro, Wolters hondenriem, Wolters hondentuig
Recensies
Wat een fijn adres voor hondenvoer en andere spullen is dit. Vriendelijk, meedenkend en heel aardig. Bij toeval terecht gekomen. Ik ga nooit meer ergens anders!
Fijne dierenwinkel met mooie producten. Leuke eigenaresse die goed meedenkt met de klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid