facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het hof van kaatje

Het hof van kaatje

Info

Het Hof van Kaatje is een recreatieboerderij voor kinderen tot 8 jaar.

Geschiedenis

Het Hof van Kaatje is een recreatieboerderij voor kinderen tot 8 jaar. Behalve spelen, rondrijden op tractors en fietsjes en het uitleven op het springkussen, kunnen kinderen hier kennis maken met het boerenleven.

De ganzen, biggetjes, schapen en geiten mogen natuurlijk niet overgeslagen worden. Ze kunnen zelfs voorzichtig geaaid worden !

Voor oudere kinderen en volwassenen is er boerengolf en jeu de boules. En ook kunnen zij iets drinken op het terras. Verder kan er een huifkartocht gemaakt worden met de hele familie.

Openingstijden:

Woensdag van 10.00 - 17.30 uur.
Vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur - 17.30 uur.

Tijdens schoolvakanties is Het Hof van Kaatje alle dagen geopend van 10.00 - 17.30 uur.

Entreeprijzen
Baby € 0,--
Kinderen (zodra je kan lopen) € 2,75
Volwassenen € 1,75


Groepsarrangement/ stempelkaarten
12 rittenkaart € 27,--
20 rittenkaart € 40,--
Groep groter dan 30 bezoekers (per bezoeker) € 1,50

Bed and breakfast
Er is bed and breakfast mogelijkheid om meerdere dagen te kunnen genieten van de rust en ruimte in deze aangename omgeving. Zie de website van de recreatieboerderij voor meer informatie over alle activiteiten en mogelijkheden.

Adres: Gagelvenseweg 4, 6604 BE Wijchen
Telefoonnummer: 0246421567
Stad: Wijchen
Route: Gagelvenseweg 4
Postcode: 6604 BE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Binnenspeeltuin Wijchen, Speeltuin Beuningen, Kinderuitjes Wijchen, Monkey Town Wijchen Facebook, Kinderboerderij Druten, Speeltuin Cuijk, Kinderboerderij Nijmegen, Speeltuin Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Weijkpark Stichting Weijkpark 990 meter Wij zouden heel graag een kinderboerderij met een veilige speelplek willen creëren i...
Recensies
Vind het een erg leuke speelplek. Heerlijk in het zand en een natuurgevoel. Onze twee dochters van 2 en 5 vermaak zich uren. Lekker overzichtelijk en ook lekker rustig voor de ouders. Voor ons de fijnste speeltuin om heen te gaan.
Leuke plek om met kinderen tot ongeveer 4 jaar te bezoeken. Veel om buiten te spelen fietsjes, loop auto's/motors, trap fietsjes/tractors, verschillende plekken met geel zand en ook een deel waar je met warm weer met water kunt spelen, een springkussen en een overkapt deel met stro en veel verschillende hobbeldiertjes, een aantal kleine dieren en horecagelegenheid om wat te drinken en een tosti te kunnen kopen. Toen wij kwamen waren er kuikentjes die net een schone kooi kregen en onze kinderen mochten er 1 wat grotere aaien, erg leuk!
2 kids van 3 en 4 vermaken zich prima. !!!Belangrijk om te weten is dat er géén drinkwater aanwezig.!!! Ook niet bij de toiletten om je handen te wassen kan je het water uit de kraan niet gebruiken. Dit vind ik een heeeel groot nadeel zeker met dit warme weer. Let op dat je dus genoeg drinken mee neemt!!! Verder staan er heel veel plastic autotjes daar word weinig mee gespeeld er is ook geen voldoende ruimte om er mee te spelen waardoor het een rommeltje is. Dan kan je niet fijn lopen bij de zandbak.
Leuk voor de allerkleinste tot een jaartje of 6-7. Helemaal afgesloten, dus kan ze lekker vrij laten. Kunt er wat simpels lunchen en drinken of pak snoep of chips. Allemaal niet duur
Leuke plek voor kleine kinderen. Ze hebben een aantal dieren en speelplekken airtrampoline en zandbakken vol speelgoed. Simpel, maar erg leuk.
Kleinzoon Joep en kleindochter Pip hebben er fijn gespeeld. Mooi overzichtelijke speeltuin, met veel speelgoed.
Nu een aantal keren geweest en elke keer heerlijk gezeten. Kids vermaken zich lekker met weinig en simpele spullen. Beetje modder, water, wat om te springen en oude speeltoestellen laten de kids lekker rommelen en spelen. Ik vind persoonlijk de opzet heel handig. Met name met kleine kinderen dat je prima overzicht hebt en lekker in de schaduw of zon kunt zitten. Het huisje met tarwe mout is echt heerlijk voor de kids! Geweldig idee.
Erg leuke speeltuin voor peuters. Héél erg veel loopauto's, fietsjes etc. Ook veel glijbanen en andere klimtoestellen. Het meeste daarvan is wel van plastic. Ook de mogelijkheid om te spelen met water als het warm is, en er zijn diverse dieren te zien.
Ik vond het 'heel erg leuk mijn kleinzoon van twee die vond het ook leuk. WIj komen gauw weer de groetjes van marja en liam
Leuk voor de kinderen tot ~10 a 12 jaar om er te spelen, terwijl de groot- ouders er kunnen relaxen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid