facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Hobbelpaardje

Het Hobbelpaardje

Info

DE speelgoedspeciaalzaak in Roermond en omgeving voor houten speelgoed, puzzels, (bord) spellen en meer, veel meer.

Geschiedenis

DE speelgoedspeciaalzaak in Roermond en omgeving voor houten speelgoed, puzzels, (bord) spellen en meer, veel meer.



"Het Hobbelpaardje is DE speelgoed,- en spellenspeciaalzaak in Roermond en omgeving. Wij verkopen houten speelgoed, heel veel bordspellen, Steiff, Warhammer, Grimm's, Holztiger, Djeco en nog veel meer kwaliteitsmerken. Wij selecteren onze producten zorgvuldig voor u! Wij staan voor het op maat advies geven aan onze klanten. Beleving en sfeer is in onze winkel een belangrijke component. Op donderdagavond is altijd onze vaste spellenavond van 19.00-22.00 uur."
Adres: Schoenmakersstraat 20, 6041 EZ Roermond
Telefoonnummer: +31(0)475-203702
Stad: Roermond
Route: Schoenmakersstraat 20
Postcode: 6041 EZ



op zoek naar gerelateerd: Spellenclub midden Limburg, Babyspeelgoed Roermond, Spellenclub Limburg, Spellenavond, Speelgoed winkel Roermond, Spellenwinkel Venlo, Jolie Spellen kortingscode, Spellen Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wiermans Genang Wiermans Genang 136 meter Wiermans-Genang beter bekend als de Poppendokter is al meer dan 70 jaar het adres voo...
Recensies
Wat een fantastische winkel is dit. Zeer uitgebreid assortiment, veel spellen, puzzels en ander speelgoed. Erg vriendelijk "personeel" die alle liefde in deze zaak stoppen. Echt een aanrader! Dank jullie wel voor de geweldige ervaring
Geweldige winkel! Altijd een super service en kennis van de producten die ze verkopen. Dit is mijn favoriete winkel voor mijn hobby!!
Leuk, klein, beetje rommelig wat ik juist heel charmant vind en gezellig winkeltje dat tot de nok toe gevuld is met spellen. Supervriendelijke medewerker/eigenaar. Dit is zo'n typische winkel waar je graag nog eens naar binnen stapt en ik absoluut mijn volgende spel zal kopen.
Mooie speelruimte Super gastvrije eigenaren... En makkelijk bereikbaar... Dit gaat een grote speler worden in de tournament scene in Nederland denk ik.
Leuke zaak. Zeer vriendelijk personeel. Heel veel kennis over spelletjes, knuffels & speelgoed. Je kan sommige spellen uitproberen in de winkel en er is een spelletjes avond gratis met andere spelletjes fanaten. De spelletjes zijn gelijk of GOEDKOPER dan bij bol. Een fijne zaak voor advies voor cadeau's.
Super leuk en een geweldig aanbod spellen, games en zeker knuffels daar was ik naar op zoek. Geweldig geholpen en wat waren de kids blij. Tot gauw want er komt binnenkort weer een kleintje bij.
Leuke plek! Veel speelgoed en wat Warhammer spul. Weinig dnd en paint spullen. Maar hebben wel wat! Leuke plek!
Erg leuke spellen en puzzels, heel mooi speelgoed en teken/knutselspullen en super goede service. Ze geven goede adviezen en zijn erg vriendelijk. Je ziet de passie van de eigenaren voor de winkel en dat wat ze verkopen. Dus zoek je een leuk cadeautje voor een kind of jezelf dan moet je hier in de mooie winkel of op de website zeker eens gaan kijken!
Eigenlijk moet je gewaarschuwd worden om niet binnen te gaan, er is namelijk heel veel te krijgen in deze winkel dat je, als je bent zoals ik, iedere keer iets wilt kopen als je binnen bent. De opzet van de winkel is mogelijk een beetje krap te noemen, er is namelijk heel veel keuze voor het winkeloppervlak. Voor miniatuurtjes zoals Warhammer, soldaatjes etc is er veel verf te vinden, ook figuurtjes zelf voor diorama's of gaming zijn aanwezig. Bordspellen zijn er in volle kasten te vinden, maar ook kaartspellen in overvloed. Verderop in de winkel is nog houten speelgoed, beren van Steiff en nog veel meer te koop, ik ga het niet eens opnoemen, zoek maar op de site. De prijs, niet onbelangrijk, die is ook goed te noemen, evenals het personeel, aardig, helpend en vol met kennis van de producten die ze verkopen. Verder leuk dat ze ook spellen avonden regelen, ik ben daar nog niet bij geweest. Voor mij is dit een nieuwe favoriete winkel.
Al weken lang op zoek naar een uitbreidings doos van Catan. Hier stond hij op de website als aanwezig, ik kon het niet geloven. Toch maar even gebeld. Hele vriendelijke dame aan de lijn. Ik kijk wel even..... En ja hoor hij was er. Meteen via de webshop besteld en betaald. Nog geen 3 uur later had ik al de verzendcode binnen. Echt geweldig. Een echte aanrader deze internet en fysieke winkel in Roermond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid