facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Hernhutter Huis

Het Hernhutter Huis

Info

Het Hernhutter Huis van de Evangelische Broedergemeente - meet the Moravians:

exposities | lezingen | rondleidingen
verkoop van Hernhutter adventsterren



"Tentoonstelling; rondleidingen; lezingen en winkel met o.a. Hernhutter sterren"
Adres: Lageweg 27, 3703 CA Zeist
Telefoonnummer: 0302006910
Stad: Zeist
Route: Lageweg 27
Postcode: 3703 CA



op zoek naar gerelateerd: stichting "museum het hernhutter huis" (hernhutter sterrenwinkel - adventssterren) zeist, Hernhutter ster betekenis, Hernhutter ster in elkaar zetten, Hernhutters, Hernhutter ster kopen, Slot Zeist Museum, Hernhutters dagteksten, Geschiedenis van de Hernhutters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slot Zeist Slot Zeist 357 meter Prachtige locatie waar wij volgend jaar mogen trouwen ‍ Super vriendelijke mensen die...
Recensies
Mooi winkeltje/museum op een historische plek, gedreven door lieve vrijwilligers. Ik kom er graag
Nou, ik kan er niet zoveel van vinden! Zaterdag 3 december had ik voor "alle zekerheid" gebeld of men zondag 4 december geopend zouden zijn. Ja, was het antwoord. Op die genoemde zondag 4 december naar Zeist gereden. Briefje op de deur dat i.v.m. Sinterklaas-activiteiten men gesloten waren. Zeer spijtig, zo'n 70 km heen en terug. Voor nop gereden.
fantastisch museum veel info over de broedergemeente.
Kleine maar indrukwekkende expositie
Een klein maar informatief museum over de bijzondere geschiedenis van de Hernhutters wereldwijd. Ook kun je hier niet alleen de bekende hernhuttersterren kopen maar ook veel andere leuke cadeautjes, boeken, wenskaarten etc. Absoluut een aanrader!!
Klein museum met zeer interessante historie over de Hernnhutters en een leuke winkel met de authentieke Herrnhuter sterren. Echt de moeite waard voor een bezoek of rondleiding over de pleinen.
Mooie omgeving en erg informatief
Mooi overzicht van de geschiedenis van de Hernhutters in een prachtig pand. We hadden het geluk een rondleiding te krijgen door een enthousiaste vrijwilliger die heel veel wist te vertellen.
Mooi en leerzaam museum. Hoewel het heel klein is, is het wel de moeite waard. Hopelijk komt er snel een uitbreiding want er is veel meer te vertellen en te laten zien.
In de wintermaanden is het winkeltje weer extra gezellig met de originele Hernhutter kerststerren. De vaste tentoonstelling neemt je mee in de geschiedenis van de Broedergemeente en het Zeister zendingsgenootschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid