facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Haltna Huis

Adres: Het Kant 193, 3995 GZ Houten
Telefoonnummer: 030 635 0922
Stad: Houten
Route: Het Kant 193
Postcode: 3995 GZ



op zoek naar gerelateerd: Randhoeve Houten, Loericker Stee, ZorgSpectrum, Het Houtens Erf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Houtens Erf Het Houtens Erf 711 meter Geweldige werkplek
De Loericker Stee De Loericker Stee 2 km Mijn schoonmoeder is hier fantastisch verzorgd, veel persoonlijke aandacht, lief voor...
Recensies
Echt fijn zorgcentrum waar de oudere medemens uiteraard centraal staat.
Zeer goede lokatie voor jonge mensen met dementie!worden daar goed begeleid!vriendelijke verzorgende!
Een huis, dat je biedt wat je nodig hebt. Voor revalidatie is een ruime kamer beschikbaar, voldoende kastruimte, een goed bed en een goede tv. Met regelmatig ontspanningsmogelijkheden in het restaurant. Daar worden óók de keuzemaaltijden geserveerd Maar het belangrijkste.... het personeel!!! Het werk dat ze doen, doen ze met zóveel plezier en liefde. Pas als je het ervaart, weet je hoe belangrijk zij zijn, terwijl zij dit zelf ten onrechte bagatelliseren... Hulde aan het personeel van het Haltnahuis en dank voor alle inzet!
Het beste van deze locatie is de kok, de heer V. de V.
De verzorging is goed ze gaan ook in keer in de maand uit en er is voor de bewoners bijna elke dag wat te doen waar door was ze nooit meer eenzaam het nadeel is wel dat er geen receptie is maar verder is mijn oma die inmiddels is overleden is daar goed verzorgd en dat is belangrijk.
Oude troep, mijn moeder heeft in dat verpleeg Huis gewoond, maar voor mij als haar dochter Krijgt dit huis een dikke onvoldoende. Kamer is oud toilet deur sluit niet. Zorg is slecht.
Mooie gelegen in het centrum,maar verzorgingshuis een beetje gedateerd
Niet iedereen die hier noodgedwongen moet verblijven wordt daar 'blij' van . . . waarbij de bezuinigingsdrift van de overheden zeker 'n rol spelen.
Wij komen daar breien en haken om de bewoners te stimuleren ook wat te doen ze vinden het erg leuk
Zo de eerste indrukken opgedaan, echt een heel gezellig en rustig zorgcentrum met aandacht voor de bewoners.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid