facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Gulle Leven

Het Gulle Leven

Info

Lekker winkeltje met kaas en Mediterrane specialiteiten.
Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur



"Het lekkerste winkeltje van Eindhoven heeft heerlijke kaas en Mediterrane specialiteiten. Daar naast hebben we een keur aan delicatessen, hammen en worsten, vers gebrande noten alsmede de heerlijke bonbons van Albert.U wordt persoonlijk geholpen en desgewenst geadviseerd over uw gerechten en bijzondere hapjes maken.Ook hebben we een overvloedig assortiment WIJNEN hoofdzakelijk uit de Mediterrane .Op verzoek kunnen we voor groepen een kaasproeverij organiseren."
Adres: Wijnpeerstraat 13, 5632 ME Eindhoven
Telefoonnummer: 040 2410180
Stad: Eindhoven
Route: Wijnpeerstraat 13
Postcode: 5632 ME



op zoek naar gerelateerd: Borrelpakket Eindhoven, Kaas Mierlo, Kaaswinkel Eindhoven centrum, Kaasproeverij Noord-Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Supermarkt Vaartbroek Supermarkt Vaartbroek 50 meter In het weekend is het brood en baklava om 11.00 uur vaak al uitverkocht ! Als je aan ...
Striktly Wine Striktly Wine 3 km Striktly wine geeft wijn-spijs workshops voor elke gelegenheid!
Glutenvrije Super Eindhoven Glutenvrije Super Eindhoven 4 km Permanent gesloten. Zaak staat helemaal leeg..
Chai N Masala Chai N Masala 4 km Vertaald door Google Ik heb de winkel nog nooit bezocht omdat ik niet in Nederland wo...
Robin taarten Robin taarten 4 km robin taarten
Jokkmokk Jokkmokk 4 km Mooi ingerichte shop en een grote keus aan heerlijke soorten kaas, wijn enz. Zeker de...
Vis Enzo Vis Enzo 4 km Geweldig! Super vers en vriendelijke service!
Jardin d'Olive Jardin d'Olive 4 km Wij komen hier al vanaf het begin, en vinden hier de beste oliën en honing. Vooral de...
Albert Heijn Het Veem Albert Heijn Het Veem 4 km Het is een Albert Heijn, alleen is er best een klein/beperkt assortiment het is ook g...
VEEM VEEM 4 km Vershal het veem, De loods, Stadslandbouw, VR center, expo's etc
SeaBas the urban fisher SeaBas the urban fisher 5 km Zeer benieuwd naar de nieuwe haring 2023 waar zoveel over te doen was. Zoals elk jaar...
Pizza bus da nando Pizza bus da nando 6 km Vanwege corona geen borrel in café met collegae maar DE pizzabus op mijn werk. Na 10 ...
getvino getvino 6 km Al een aantal keer besteld en nog altijd tevreden met de service en de afgeleverde ar...
Café Epic Café Epic 7 km Lekkere broodjes, wraps, en meer. Goede prijs kwaliteitverhouding en snelle service. ...
MAS Wines & Spirits MAS Wines & Spirits 10 km The Independent Global Distribution Partner for Premium and Authentic Spirit Brands.
Recensies
Vandaag 1-09-2021 uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door een enthousiaste verkoopster. Ze was erg klantgericht en goed in meedenken wat we zoeken…. Ze heeft de wijn/kazen mooi verpakt, zodat we dit met trots en plezier cadeau kunnen geven. Bedankt. Komen hier zeker terug!
Mooie delicatessenzaak, met de lekkerste spulletjes van Eindhoven. Mooi assortiment kazen, indrukwekkende en vooral goede wijnvoorraad, versgebrande noten, vleeswaren, mediterraanse worsten. Kortom watertandend lekker. Eigenaar Wietse zorgt voor de vrolijke noot, is nooit te beroerd om dingen te laten proeven en adviseert altijd. Een must visit voor mensen die la Dolce Vita koesteren.
Top zaak, kom er nu wekelijks voor een lekkere plak kaas bij mijn lunch. Altijd een goed praatje met Wietze, helpt je graag bij het uitzoeken naar kaas die bij je past al dan niet in combinatie met een goede wijn en laat je de kaas ook nog is proeven zodat je zeker bent van je aankoop. Aanrader!
We hebben Het Gulle Leven pas recentelijk ontdekt. Een klein pareltje met barstensvol bourgondische hoogstandjes. Eigenaar Wietse kan, als je hem de kans geeft, uren gepassioneerd praten over hoe de wijnen worden gemaakt en welke kaas het beste waar bij past. Jammer dat dergelijke ondernemers schaars worden, maar ik ga zeker vaker komen. Je moet jezelf een beetje extra verwennen in deze vreemde tijden.
Heerlijke kaas en lekkernijen, enthousiaste eigenaar legt graag uit wat je koopt en geeft ideeen voor gebruik. Goede wijnen. Mediterrane lekkernijen. Gratis parkeren voor de deur, goed te combineren met andere boodschappen door de locatie nabij bakker, slager en supermarkten.
Pareltje in dit winkelcentrum. Betrokken eigenaar maakt tijd voor de verwende gourmand. Fraai wijnassortiment. Kaas koop je gewoon daar!
Dit is een zaak met oog voor kwaliteit in een doorsnee winkelbuurt waar je dat misschien niet meteen zou verwachten. De uitstekende wijn die je koopt is inderdaad uitstekende wijn. Winkelier met verstand van zaken en liefde voor z'n handel.
Geweldige winkel. Ruim assortiment aan allerlei kazen, worsten, noten en ook oliën etc. Top personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.
Als je wat te vieren hebt, zit je hier goed. Als je niets te vieren hebt, zit je hier ook goed. Eigenlijk net te ver weg, maar ik rij er wel even voor om.
Erg onsympathiek personeel, als je voor een paar euro wat koopt druipt de onsympathie er van af.. Ver weg blijven dus van deze zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid