facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Gulden ABC

Het Gulden ABC

Info

Elke dinsdag, donderdag en zondag: Onbeperkt Pannenkoeken eten voor €8,50! van 17:00 tot 20:30 uur. Let op, reserveren verplicht



"Het ABC Delft is hét Pannenkoekenrestaurant van Delft. Wil je lunchen met overheerlijke pancakes of met de kinderen dineren met zoete pannenkoeken of een freakshake? Dan ben je bij Het ABC op het juiste adres."
Adres: markt 34, 2611GV Delft
Telefoonnummer: 0152123168
Stad: Delft
Route: markt 34
Postcode: 2611GV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: gulden abc onbeperkt spareribs, restaurant delft, onbeperkt spareribs delft, pannenkoeken delftse hout, het koningshuys delft, abc restaurant, onbeperkt pannenkoeken eten den haag, restaurant delft beestenmarkt
Recensies
Heerlijke pannenkoeken echte aanrader, gezellig terras en nette toiletten aanwezig
Gister goede kaaspannekoek gegeten smaakte zoals dat hoort.
Heerlijk op het terras gezeten en de bediening was goed. Helaas wel belachelijke prijzen voor het bittergarnituur. Voor 12 vega hapjes moesten wij opeens 17 euro betalen wat erg tegenviel. Update: contact gehad met het restaurant en nu worden de prijzen aangepast als het goed is! We zijn er gister weer heengeweest en hebben heerlijke pancakes met fruit en macarons gehad en ook lekkere Delftse biertjes gedronken. We hebben een topavond gehad! Heel erg bedankt voor de goede service!
Duurt lang voordat ik m'n pannenkoek krijg, bestek lag aan de verkeerde kant, pannenkoeken verbranden je krijgt wel een nieuwe., pannenkoeken zijn overigens ook best aan de prijzige kant. Maar al met al, als je een niet verbrande pannenkoek krijgt zijn ze best te bikken.
De wrap sandwich gezond is een heerlijke wrap! De Gehakt Flaguette was ook heel lekker! Het terras wordt goed verwarmd en is erg gezellig op een pleintje! Het personeel helpt goed en is heel aardig!
Was erg lekker, de complimenten aan de chef. Het personeel is erg spontaan en gezellig. Kortom, als je op zoek bent naar goede pannenkoeken en een leuke ervaring. Zoek niet verder :
De lekkerste pannenkoeken voor een goede prijs en het is een erg leuk plekje om te zitten
Jammer dat het geen verse American Pancakes waren. De Hollandse Pannenkoeken zijn ongetwijfeld lekker.
Heerlijke pannenkoeken op een leuke plek. Ook leuk personeel zeker voor de kids!.
Pannenkoeken, goed, snel, vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid