facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Grote Kabouterbos Dronten

Het Grote Kabouterbos Dronten

Info

Het Grote Kabouterbos is een pannenkoekenhuis voor jong en oud! Daarnaast een leuke speeltuin voor onze kleinste gasten!

Geschiedenis

Welkom op de facebook site van Het Grote Kabouterbos!

Wij zijn een bijzonder pannenkoekenhuis ingericht als knus kabouterhuis. Ook vindt u verschillende kabouterhuisjes op ons terrein om in te spelen!

Op deze site wordt u op de hoogte gehouden van alle leuke acties, activiteiten, veranderingen en aanbiedingen van Pannenkoekenhuis Het Grote Kabouterbos in Dronten! Kijk voor meer informatie ook op onze internetsite www.kabouterbosdronten.nl

Adres: Roggebotweg 21, 8251 PS Dronten
Telefoonnummer: 0321-382082
ln.netnordsobretuobak@ofni
Stad: Dronten
Route: Roggebotweg 21
Postcode: 8251 PS


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: wandelen kabouterbos dronten, kabouterbos drenthe, kabouterbos dronten review, roggebotweg 21 dronten, kabouterbos dronten honden, kabouterbos nunspeet, kabouterbos zeewolde, hans en grietje dronten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BrasseRia-FrieteRia BrasseRia-FrieteRia 7 km Even in dubio of ik mijn ervaring hier ga delen, maar heb besloten het wel te doen. ...
Recensies
Met onze kleindochter van 6 de route gelopen. Leuk waren de paddenstoelen waaraan zij moest draaien en er kinderliedjes uit kwamen. Speeltuin oa met paddenstoelen huisjes. En daarna pannenkoeken gegeten. Voor haar leuk , met een munt die ze kon inwisselen voor een ijsje of lollie. En ze mocht ook nog iets uitzoeken een bellenblaas Mijn man was minder te spreken over de shoarma pannenkoek. Zaten welgeteld 5 miniscule stukjes shoarma op. Terwijl we later bij de buurman een hele berg shoarma zagen. Zeker vaste klant, personeel stond er gezellig mee te kletsen. En de pannenkoek was te zacht . Maar leuke entourage , kinderen kunnen op knoppen drukken, en er gaat een treintje rijden. Of een kabouterband gaat spelen.
Wat een feestje hier voor de kinderen! Het gezellige kabouterdorp nodigt uit tot spelen en ook binnen pret in de ballenbak en op het springkussentje. Natuurlijk eerst het kabouterpad gelopen, direct aan de overkant gelegen en heel goed te doen voor 2 en 3 jarigen. Het eten was heerlijk en de kinderen kregen veel extraatjes bij de pannenkoeken. De bediening is super vriendelijk en servicegericht. Een geslaagde middag beleefd! Zeker 5 sterren waard!
Ik heb weer heerlijk genoten van kind. Hij heeft ze heerlijk kunnen uitleven in de speeltuin. Met leuke speel kabouterhuisjes, springkussen, 2 speeltoestellen met glijbaan en nog veel meer. Ook de mogelijkheid om binnen te spelen. Heb ik niet gedaan. Met mooi weer ga ik niet binnen zitten. Je hebt ook daar achter een kabouterbos. Via het restaurant Ik weet niet precies hoe het in zijn werk gaat. Mijn zoontje is daar nog te klein voor Kan je voor een klein prijsje een speurtocht doen. Super leuk. De pannenkoeken zijn om je vingers bij op te eten. De toetjes en koffie idem. Je moet wel geduld hebben. Het kan wel lang duren tot er iemand aan je tafel komt staan. Als het druk is bedoel ik dan. Maar je kan ook ervoor kiezen even naar binnen te lopen. Ook daar is het niet erg om te staan want je kijkt je ogen uit. Het personeel is super vriendelijk. Ik ga zeker nog eens eten. En in de toekomst als mijn zoontje een kinderfeestje heeft ga hij die misschien daar lekker gaan vieren. Vegetarische menuopties: Het zijn pannekoeken. Je kan dus een naturelle t/m vlees gerechten op je pannenkoek krijgen. Kindvriendelijkheid: Een mooie speeltuin met sprinkkussen, kaboutertjes en klimrek met glijbaan. En nog meer. Binnen in het restaurant is het ook heel leuk gemaakt om kinderen te vermaken. Het is zeker de moeite waard om met je kind een lekkere pannenkoek te gaan eten. Parkeren: Ze hebben een kleine parkeerplaats op het terein. Als die vol is hebben ze ook een parkeerplaats net buiten het terrein. Het is goed te doen.
Leuke tussenstop, grappige speelhuisjes leuk thema en een lekker ruim terras. Honden welkom. Kaas meebakken in de pannenkoek en dan is het 5 sterren waard wat mij betreft.
Leuke speelplek met kabouterpad om te lopen. Je kan je hier makkelijk een paar uur vermaken en ze doen er alles aan om je kind een leuke tijd te bezorgen! Binnen in het restaurant is wel vrij verouderd, maar de pannenkoeken smaakten goed!
Ons uitje naar het kabouterbos zag er eerst zo somber uit. Nadat we ruim 1,5 uur op een taxi stonden te wachten, die uiteindelijk niet kwam opdagen. Het personeel heeft ervoor gezorgd dat we opgehaald konden worden bij de bushalte. We hebben alsnog een onvergetelijke leuke avond gehad. En ze zijn zoooo zooo vriendelijk ontvangen. De pannenkoeken waren supergroot en erg lekker. Voor de kleintjes zit er een leuke verassing bij. De lollyautomaat is erg leuk. Mijn zoontje vond het leuk om geschminkt te worden als een echte kabouter met een echte muts op. We mochten lekker lang wandelen en spelen in het bos. We hebben ook een schattig vosje gespot. En er was zelfs een telefoonnummer voor ons gezocht van een super taxibedrijf, voor de terugweg. Wij zullen vaker komen! Ik bedank in het bijzonder de dame die ons heeft opgehaald in de regen. God bless!!
Super leuk voor jonge kinderen. Leuke, niet al te lange looproute door bos en langs water. Kabouters spotten met hun huisjes over leuke kronkelpaadjes: vertellen, zingen, zoeken heel actief allemaal. Er zijn heel veel ienimini kikkertjes en het bos is helemaal gratis net als parkeren.
We hebben hier lekker gegeten. Het is een zeer leuk ingericht restaurant, onze kinderen keken hun ogen uit. Het wordt helemaal leuk als je op een knop kunt drukken , waardoor iets in beweging komt . Na het eten zijn we in de speeltuin geweest, daar hebben de kinderen zich nog goed vermaakt. Ook buiten is er een fijn terras met uitzicht op de spelende kinderen. Bij slecht weer kunnen de kinderen zelfs binnen spelen in de schuur met onder andere een luchtkussen. Kindvriendelijkheid: Er is vanalles te doen, het is natuurlijk ook vooral op de kinderen gericht. Parkeren: Parkeren voor de deur, of op de parkeerplaats om de hoek.
Erg mooi restaurant. De aankleding van het restaurant is top, alles klopt in het thema. Bij binnenkomst word je heel leuk onthaald Zowel binnen als buiten is er gelegenheid om te spelen voor de kinderen. Buiten is enorm leuk, met een groot springkussen en verschillende huisjes. De pannenkoeken zijn erg lekker en zeker aan te raden. Goed keuze voor een niet allerdaagse pannenkoek. Tip: haal eerst een knapzak en loop het kabouterpad voor de complete beleving.
Personeel gaat geweldig met kinderen om, ze hebben goed voor elkaar. Zeker de moeite waard en het eten was heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid