facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Groene Woud dierenvoeders en -benodigdheden

Info

U kunt bij ons terecht voor alles met betrekking tot uw dier(en).
Van Dierenvoeding tot en met dierenbenodigdheden.

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor alles met betrekking tot uw dier(en) van dierenvoeding tot dierenbenodigdheden. Altijd bereikbaar via de mail en app. Neem een kijkje op onze site laat ons weten als u iets mist!



"In onze winkel vind je voeders en benodigdheden voor praktisch alle dieren: honden, katten, vogels, vissen, konijnen en knaagdieren, paarden, vee, reptielen, amfibieën, exotische zoogdieren, etcetera. Uiteraard kunnen wij je ook een deskundig advies geven. Wij hebben ook een assortiment met tuingereedschap en ijzerwaren voor als je net even iets tekort komt.Naast deze producten hebben wij een hele mooie grote afdeling levende have met altijd honderden vogels van tientallen verschillende soorten, jonge konijnen, knaagdieren, en een grote stelling met tropische en koudwater vissen. Een bezoekje aan onze winkel is alleen daarom echt de moeite waard!"
Adres: beukenlaan 16, 5595 AJ Leende
Telefoonnummer: 06-51885813
Stad: Leende
Route: beukenlaan 16
Postcode: 5595 AJ



op zoek naar gerelateerd: Het Groene Woud Leende
Recensies
Helemaal blij met het Groene Woud! Mike & fam leveren hele vriendelijke, professionele service en gaan de extra mijl voor het welzijn van dier en tevredenheid van de klant. Ik vroeg naar probiotica voor de kat en Mike zocht direct uit welke de beste was en de volgende dag was het in huis. Mijn net geadopteerde kat die sterk vermagert was en ook nog diarree had en braakte, knapt zienderogen op door het gebruik van de geadviseerde probiotica! Ik raad het Groene Woud dus zeer aan als je zoekt naar een dierenspeciaalzaak die eerlijk en zeer ervaren is en een prachtig, rijk assortiment heeft. Ontzettend bedankt en tot gauw! Groetjes Helen, Fen & Kiki
Het winkel gedeelte is heel leuk. De hond die er rondloopt is ontzettend vriendelijk en het personeel ook. Het enige waar ik best wel veel moeite mee heb, is hoe veel dieren voornamelijk vogels er in een kooi zitten opgesloten. Veel te kleine kooitjes met te veel dieren. Er zitten konijnen bij de vogels, kippen bij de konijnen etc. Ook hebben ze 2 stokstaartjes in een klein verblijfje zitten. Ik weet niet of het wettelijk gezien verkeerd is wat ze doen, maar zowel ik als mijn vriend hadden er een heel raar gevoel bij.
Goed en eerlijk advies.Zeer ruim assortiment tegen redelijke prijzen .Medewerker heeft veel kennis van vogels .
Weten waar ze over praten. Heel behulpzaam en super aardig.
Goede dierenwinkel zeer uitgebreid Fijn personeel dat ook goede adviezen geef
Zeker de moeite waard om een paar kilometers voor te rijden. Vanuit Breda / Prinsenbeek de winkel bezocht. je wordt enorm goed geholpen en de eigenaar geeft je heel veel goede adviezen. Superkwaliteit en super hulpvaardig. Als je voor je huisdier het beste wil, dan ben je hier aan het juiste adres :
Hele leuke mensen. Ik had voer die hun niet in assortiment hadden, dit was geen enkel probleem want dat werd gewoon besteld. Super goede service ook!!! Ik had moeite met de zak voer maar ze brachten deze naar mijn auto. Ik blijf hier komen!!! Een echte aanrader.
Mensen met kennis en zijn super klantvriendelijk! Willen alles doen om de klant tevreden te stellen.
Vriendelijke eigenaar en mooi assortiment voor alle dieren.
Vriendelijke mensen. Niks is teveel. Kap na operatie voor mijn hond nodig. Meteen actie ondernomen. Ook een heel groot assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid