facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Groene Kikkertje en Rananatuurpark

Het Groene Kikkertje en Rananatuurpark

Info

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het aanleggen van vijvers en natuurtuinen. Verkoop van vijverplanten, folie, turf, boomschors e.d. Een natuurpark van 10.000m² groot.

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van vijvers en natuurtuinen, maar ook voor alle andere tuinaanleg kunt u bij ons terecht. Verder bieden wij u een uitgebreid assortiment aan materialen, planten en vissen om zelf uw vijver of tuin aan te leggen.
Met de informatie op onze site willen wij zo eerlijk mogelijk de lezer informeren hoe men op een natuurlijke manier met een vijver om kan gaan. Wij zijn absoluut tegen alle chemische preparaten die alleen maar symptomen bestrijden en niets doen aan de oorzaak. Zo zijn er nog tientallen andere zaken waar we niet achter staan omdat ze niet doen wat ze beloven. Door regelmatig ‘neen’ te verkopen zijn wij groot geworden en nog steeds groeit het aantal tevreden klanten. Vijvers zijn behalve een mooie hobby ook een wetenschap aan het worden. Wij staan bekend als eigenwijs en dat willen wij in uw belang ook zo houden. Alleen goede informatie en materialen leiden naar het succes, naar uw succes!



"Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg van vijvers en natuurtuinen, maar ook voor alle andere tuinaanleg kunt u bij 't Groene Kikkertje terecht. Verder bieden wij u een uitgebreid assortiment aan planten, vissen en materialen om zelf uw vijver of tuin aan te leggen.Met de informatie op onze site willen wij de lezer zo eerlijk mogelijk informeren hoe men op een natuurlijke manier met een vijver om kan gaan. Wij zijn zeker tegen alle chemische preparaten die alleen maar symptomen bestrijden en niets doen aan de oorzaak. Zo zijn er nog een aantal middelen waar we niet achter staan omdat ze niet doen wat ze beloven. Door soms ‘nee’ te verkopen zijn wij groot geworden en nog steeds groeit het aantal tevreden klanten."
Adres: Welleweg 35 A, 4315 CH Dreischor
Telefoonnummer: 0111 401 459
Stad: Dreischor
Route: Welleweg 35 A
Postcode: 4315 CH



op zoek naar gerelateerd: Rana Natuurpark, Frank Nachtegaal Dreischor, Vijverwinkel Zeeland, Biologische vijverplanten, Inheemse vijverplanten
Recensies
Dé plek voor bijzondere tuin en vijver planten! Gastvrije ontvangst, nuttige info en.... een wandeling door het Ranapark is zeker de moeite waard! Zijn maar weinig planten in mijn vijver die niet van het Groene Kikkertje vandaan komen
Zeer goed, behulpzaam, klant vriendelijk. Gewoon heel leuk om er te komen.
Het is er prachtig hele fijne mensen , en echt een hele byzondere ervaring . Zeker als je rust zoekt. Wij komen er zeker nog terug.
Prachtig natuurpark met vijvers, zithoekjes en zelfs een spirituele grot. Ook het verkoop gedeelte is sfeervol ingericht. Je kunt er even zitten, een kopje thee drinken en naar 't toilet. Vriendelijke eigenaren.
Fijne mensen, je voelt je echt in de natuur in hun rana park en ze geven deskundig advies, door ervaring. Als je een mooie natuurvijver wilt latenaanleggen, moet je daar zijn.
Veel kwaliteit en een park Rama, om tot rust te komen.
Weet veel te vertellen ook over een zwemvijver
Zeer deskundig . Goede voorlichting. .en de tuin is zeer de moeite waard om te bezoeken
Goede uitleg, veel keuze en niet duur
Bijzonder mooie locatie, de winkel en het Rananatuurpark. Mooie voorbeeld vijvers. Heel veel vlinders en insecten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid