facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Groen Werkt

Het Groen Werkt

Info

Het Groen Werkt is hét groene uitvoeringsbureau voor talent, bedrijfsleven en overheid.

Geschiedenis

Het Groen Werkt verbindt werkzoekenden met werkgevers. Wij zorgen dat talent en bedrijven elkaar weten te vinden, en met succes.

Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werk’ verbindt jou met het juiste bedrijf.



"Onze dienstverlening bestaat uit het werven, selecteren en opleiden van personeel. We kijken hierbij niet alleen naar de juiste papieren, maar ook naar de houding, motivatie en inzet die potentiële vakmensen te bieden hebben.Naast de werving, selectie en opleiding nemen we de loonadministratie uit handen en bieden we outplacement-ondersteuning aan. Wij willen alles op het gebied van personeel tot in de puntjes verzorgen.Onze missie vormt de basis van wat we doen. De missie van Het Groen Werkt is om op een onderscheidende manier ondersteunend zijn aan de continuïteit van de groene branche.Het Groen Werkt is hét groene uitvoeringsbureau voor talent, bedrijfsleven en overheid!"
Adres: Korteweg 2c, 3251LE Stellendam
Telefoonnummer: 0852019800
Stad: Stellendam
Route: Korteweg 2c
Postcode: 3251LE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vacatures groen Zuid Limburg, Vacature Hovenier Limburg, Werken en leren in het groen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NXXT verkeersscholen NXXT verkeersscholen 32 meter De grootste landelijke rijschool met het goedkoopste tarief van heel Nederland! Are y...
Recensies
Onlangs heb ik een aantal oriënterende gesprekken gehad over het volgen van een opleiding tot ETW'er. Erg fijn was dat de gesprekken altijd in de buurt plaatsvonden en op momenten waarvoor ik zelf mijn beschikbaarheid had aangegeven. Voor de gesprekken werd alle tijd genomen, zelf heb ik de gesprekken als zeer prettig ervaren omdat over alles werd meegedacht. Tijdens de gesprekken werd duidelijk uitgelegd hoe de opleiding in elkaar zit en werden alle vragen beantwoord. Daarnaast werden mogelijkheden aangeboden om mee te lopen bij bedrijven om te kijken of er een match was. Mocht je carrièreswitch overwegen, of geïnteresseerd zijn in een van de opleidingen? Dan zou ik zeker een keer een gesprek inplannen, ik weet zeker dat alle vragen worden beantwoord en dat er wordt gekeken naar mogelijkheden naar een mooie baan in het groen! Dank je wel voor alle tijd en moeite Eddy!
Gesolliciteerd voor een baanverandering in het groen. Dit bedrijf kwam met goede ideeën, mogelijkheden tot doorgroei mogelijkheden binnen deze sector. Na een mondelijk gesprek meer te weten gekomen, en openheid en transparantie m.b.t. verdiensten. Uiteindelijk is mijn keuze niet gevallen uit een vaste aanstelling bij mijn huidige werkgever om de overstap te maken I.v.m. financiële verantwoordelijkheden. Echter prijs ik het commitment en openheid van zaken, mocht je jong zijn en naar mijn mening werk zoeken in het groen, dan zullen deze mensen je goed wegwijs en hulp bieden.
Contact met Brigit en Het Groen Werkt was vanaf het begin al prettig. Voelde me serieus genomen en kon goed met ze overleggen. Wou eerst een opleiding in het groen beginnen maar besloot dat toch niet te doen. Dit was geen probleem en werk via hun nu met plezier een half jaar.
Informatief gesprek gehad met Eddy. Erg fijn om vanuit verschillende invalshoeken naar mogelijkheden in de groene sector te kijken. Er is een breed scala aan opleidingen en arbeidsmogelijkheden. Fijn dat er tijd gemaakt wordt voor individuele gesprekken.
Het Groen Werkt , het heeft zeker zijn werk geleverd door de begeleiding van Eddy ,die serieus met de mensen bezig is en zich er de tijd voor neemt . Snelle afhandelingen naar een nieuwe baan voor in de toekomst .
Het Groen Werkt heeft mij geholpen de groene sector in te gaan...mede dankzij dit uitzendbureau heb ik al meerdere diploma's behaald en werk ik bij een werkgever waar ik het erg naar mijn zin heb..... Wanneer er hulp nodig is zullen ze je dit altijd aanbieden. Iets waar menig uitzendbureau nog wat van kan leren.
Makkelijke werkgever en ideaal om toch aan het werk te blijven wanneer je een diploma in het groen bezit maar even niet gelijk aan het werk kan bij een bedrijf. Door middel van payrolling ben je niet gedwongen na 1,5 jaar over te schakelen naar een ander uitzendbureau, je bouwt pensioen op en krijgt gewoon netjes volgens de CAO van de hovenier uitbetaald. Wat ik zelf wel over het algemeen toch als een nadeel ervaar maar voor een ander is dit weer een voordeel is dat je je salaris wekelijks in plaats van maandelijks uitbetaald krijgt. Als de werkgever de uren niet op tijd goedkeurt of er bij HGW zelf iets aan de hand is kan het wel eens gebeuren dat het salaris een week later word uitbetaald. Niet handig wanneer je een deel direct nodig hebt. Verder heb ik er nooit problemen mee en is het anderen ook aan te raden.
Heb nu een paar mooie maanden achter de rug als assistent hovenier. Ik kan deze winter doorwerken en misschien volgend jaar een opleiding volgen! Goede ervaringen met Rob en Jeroen!
Na het switchen van opleiding ben ik in het voortraject van Het Groen Werkt terecht gekomen. Zij wisten mij snel te helpen en binnen de kortste keren kon ik aan de slag. De communicatie was helder ik wist waar ik aan toe was.
Ik vind het erg fijn ik zit dan bij eddy eddy help me echt erg geod en kijkt met me mee hoe het beter kan en belt me als er wat is en ik vind het vooral fijn dat er certificaten behaald kunnen woorden waar door je meer zou kunnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid